Isabella Resmark
Vad hände sen? - Foto: TV4

Blev tittarfavorit i Robinson men skickades hem – det här gör Isabella Resmark idag

Isabella Resmark, 26, blev en av årets tittarfavoriter i Robinson – men sagan skulle komma att ta slut för fort. Efter att hon drabbats av lunginflammation samt testat positivt för covid-19 tvingades hon avbryta och åka hem till Sverige.


Alla som inte levt under en sten har nog lyckats få en glimt av Isabella Resmark, 26, i år. 

Isabella klev för någon månad sedan in i Robinson 2022 och hennes starka personlighet fick reaktionerna att slå som spön i backen. Hon möttes mer eller mindre av en hatstorm där människor diskuterade hennes sexuella läggning, huruvida hon har en diagnos och att hon kändes 'för mycket'. 

Hon backades snabbt upp av de andra deltagarna – men efter några avsnitt hände någonting. 

Tittarna vände en efter en som pannkakor och hatet vändes till kärlek. I kommentarsfälten haglade kärleksfulla kommentarer till Isabella där tittarna bad om ursäkt för att de dömt henne för snabbt. 

Isabella Resmark tvingades lämna

I söndagens avsnitt kom det fram att Resmark, Christina Nordback och Per Grape testat positivt för covid-19. De fick därför avbryta sin Robinson-medverkan, och resterande lagmedlemmar sattes i karantän.

Gänget som tingades lämna: TV4

I måndagens avsnitt lämnade även Sandra Cucarano och Jabril Smith Robinson, smittade av covid-19.¨

Många har hållit hoppet uppe om att deltagarna kommer att få en chans att kämpa sig tillbaka. Men nu har det alltså kommit fram att det ej kommer att bli så. 

Det gör Isabella Resmark idag

Men vad händer då nu för Isabella? Jo, tillbaka i hemstaden Ängelholm har hon nu valt att hoppa på plugget. Någonting hon i en intervju med Nyheter24 skämtsamt kallar för "självskadebeteende". 

Covid-19 satte käppar i hjulet. Bildkälla: resandemarker/Instagram

– Jag pluggar naturvetenskapligt basår och lider just nu. Sitter med värsta styggelsen i form av en kemi 2 uppgift. Rejält snuskig är den. 

Men wow, bra jobbat. Ska du använda det till någonting särskilt?

– Ser det nästan som ett självskadebeteende. Somliga springer marathon – jag läser naturvetenskapligt basår. Tänker mig att sjökapten kan vara ett yrke i min smak. Får jag leva livet som en wannabe kapten Haddock är jag nöjd, därav piskar jag mig igenom detta året, berättar hon. 

Snart blir det med andra ord skepp ohoj för Isabella!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!