Nu kastar Filip Dikmen en hård känga mot Eric Saade.
Nu kastar Filip Dikmen en hård känga mot Eric Saade. - Foto: Jonas Ekströmer/TT och Fredrik Sandberg/TT

Filip Dikmens hårda känga mot Eric Saade: ”Han är patetisk”

Filip Dikmen öppnar nu upp sig om sin relation till Let's Dance-kollegan Eric Saade, som båda två deltar i årets säsong. I en intervju pratar han direkt till Saade: "Du är sjuk"


Årets "Let's Dance"-gäng. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT

En ny säsong av det folkkära Let's Dance är nu i full gång. Från start var det tio kända svenska profiler som var med och gjorde upp om vinsten, men nu återstår det alltså endast åtta.

Två av dem medverkande är komikern och influencern Filip Dikmen, 25, och artisten Eric Saade, 31. Nu öppnar Filip Dikmen upp sig om relationen dem sinsemellan i Martin Björk, 50, intervjuserie "Intimt med Björken".

Filip om Eric: "Han ser sjuk ut"

I den öppenhjärtiga intervjun berättar alltså Filip Dikmen om hans och Eric Saades relation. Bland annat så berättar han om att Saade har vägrat spraytana sig, någonting som annars är i princip obligatoriskt för Let’s Dance-deltagarna. Detta har gjort att Saade ser “sjuk ut” - enligt både Dikmen och Björk.

– Jag tycker att Saade har sett jävligt blek ut, säger Martin Björk. Han ser lite sjuk ut nästan.

Filip Dikmen instämmer och berättar:

– Han har vägrat spraytana sig. Jag sa till honom att "spraya dig bror, för din partner gör det." Katja sa också det, men han vägrar. Han står på sig.

Filip fortsätter:

– Vet du vad? Han åkte utomlands och hämtade en riktig bränna till första avsnittet. Sen var den borta.

Dikmen avslutar sedan med att vända sig direkt till kameran (och Eric Saade) och utbrista:

– Du är sjuk. Du ser sjuk ut faktiskt. Varför ser du sjuk ut bram, gå ut spraya dig.

Filip Dikmen och Martin Björk i "Intimt med Björken". Bildkälla: Martin Björk/Youtube

Filips hårda ord om Eric - "Han är patetisk"

Samtalet fortlöper med att Martin tar upp ett rykte han hört - att Eric sagt att Filip är mobbad. Filip svarar skämtsamt “Ja, han tycker jag är mobbad” men fortsätter sedan med att förklara bakgrunden till ryktet.

– Katja och Linn, våra danspartners, är bästa vänner så jag och Eric har behövt ta itu med varandra trots att våra personligheter är jätteolika. Så han är lite storebror och jag är lillebror, men jag går honom på nerverna. Så det är den relationen vi har, säger han och fortsätter:

– Han tycker att jag är mobbad för att jag försöker passa in medan jag tycker att han är patetisk för "gå och spraytana dig bror!".

Men Filip Dikmen avslutar trots allt intervjun med att hylla sin nya Let’s Dance-kollega.

– Han är väldigt fokuserad på vad han ska göra och då kan folk uppfatta honom som dryg, men han är skitrolig, avslöjar Dikmen.

Filip tillsammans med danspartnern Linn Hegdal. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

2 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.