Detaljen i Bianca Ingrossos bild möttes av starka reaktioner

Bianca Ingrossos följare drar sig inte direkt för att leva om i hennes kommentarsfält…


Det är sannerligen inte en dans på rosor att ha sociala medier när du är en av landets kändaste kvinnor. Bianca Ingrosso följs idag av över en miljon människor på sina sociala medier och dagligen följer varje steg hon tar. 

Hon har tidigare tagit upp det faktum att hon älskar sitt jobb men att hon finner det jobbigt att vara så konstant bevakad. 

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

– Folk vill ju tycka till om mitt liv, vad jag gör, vem jag är med, hur jag ser ut, om jag gjort fillers, vad jag äter, det är därför jag flera gånger valt att stänga ned min Youtubekanal, berättade hon tidigare. 

Följarna reagerade på Biancas Bild

Tidigare i veckan mötte Bianca starka reaktioner efter att ha lagt ut en bild där hon sitter lättklädd och ler. I sin caption skrev hon om sin bror Benjamin Ingrosso varpå han svarade med orden "världens vackraste syster". 

På twitter kokade reaktionerna över och människor jämförde syskonparet med Cersei och Jamie Lannister i serien Game of Thrones. I serien har syskonen en kärleksrelation i smyg. 

Och sedan var det dags för ännu en het potatis. 

Bianca publicerade nämligen en bild där hon bär en svart liten klänning. Till bilden har hon skrivit:

"En liten hemlighet som jag burit på i månader kommer snart att avslöjas". 

Och ja, man kan gott säga att Biancas följare valde att tolka detta på sitt sätt...

Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Inte helt otippat antog Biancas följare att hon ät gravid. Vilket ingenting i hennes inlägg pekar på. 

Det hela delade in följeskaran i två läger.

De som skrev och grattade till en graviditet. Och de andra som anser att man inte bara hur som helst skriver och kommenterar huruvida någon kan vara gravid eller inte. 

Bianca själv har inte svarat på kommentarskaoset. 

Under söndagen avslöjade hon att Caia Cosmetics nu släpper brun utan sol produkter och det var antagligen den hemligheten hon syftade på när hon sa att hon skulle avslöja någonting i dagarna. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!