Nu berättar Doktor Mikael att han och Lotta Engberg fått ett nytillskott till familjen.
Nu berättar Doktor Mikael att han och Lotta Engberg fått ett nytillskott till familjen. - Foto: TV4 och @lottaengbergofficial/Instagram

Lotta Engbergs familjelycka med Soldoktorn - berättar om nytillskottet

Det är nog ingen som missat att Lotta Engberg funnit kärleken i Mikael "Soldoktorn" Sandström. Nu avslöjar paret ett nytillskott till den lilla familjen: "Vi har också skaffat en..."


Lyckan spirar för Lotta Engberg, 59, som funnit kärleken i Mikael Sandström, 63 - kanske mer känd som Soldoktorn.

Det hela började som en oskyldig flirt i tidningarna, men ledde sedan till en romans under sommaren 2020 och sedan mars 2021 har paret flyttat ihop tillsammans i ett hus i Göteborg.

Lotta Engberg och doktor Mikael under Kristallengalan 2020. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT

I en intervju med Aftonbladet berättade Mikael om sin romans med Lotta Engberg:

– Det gick snabbt, men inte för snabbt. Vad är det värsta som kan hända och vad har man i vågskålarna? I den ena skålen är det total lycka, glädje och tvåsamhet. Eller så var du inte så charmig som jag trodde, vi delar på oss. Vad som blir i en framtid och vad som händer nästa år och året efter det vet jag inte, men vi påtar på i trädgården som om vi ska bo här nästa år också och planterar inte ettåriga växter, sa han.

Ett nytt tillskott till familjen

I en intervju med Amelia berättar nu “Doktor Mikael” om sin relation med Lotta Engberg, och avslöjar även att paret fått ett nytillskott till familjen: en liten hund i form av en leonbergertik.

– Lotta älskar att gå upp på morgonen. Hon undrar väl vem den dryge jäveln är som numera ligger kvar i sängen klockan nio. Lotta är mer energisk än jag och går morgonpromenad. Vi har också skaffat en hund. En kompis till Lotta skulle flytta och hann inte med hunden. Den är så snäll och fantastiskt fin.

Lotta och Mikael tillsammans med deras nya hund. Bildkälla: @doktormikael/Instagram

Mikael om sambolivet: "Blir bara bättre och bättre"

Till Amelia berättar även Mikael om den gemensamma flytten tillsammans med Lotta till Göteborg, och hur det är att leva ihop.

– Sambolivet blir bara bättre och bättre. Ingen av oss är purung och vi har våra rutiner som vi självklart får göra avkall på. Våra kanter har slipats till och det gör det lite lättare, säger Mikael och berättar även att det var han som gjorde det största uppbrottet när flyttlasset gick.

– Vi har pratat om det här. Uppoffring är fel ord, men det största uppbrottet gjorde jag. Innan var jag singel i 13 år, Lotta i 6 år. Vi bestämde oss för att flytta ihop och det gick kvickt. Att flytta till hennes hus var inte aktuellt, vi ville ha ett eget. Hon bytte inte stad. Jag fick bryta upp, men mina föräldrar är från Göteborg och jag har sommarställe utanför Tjörn, berättar Mikael.

Lotta och Mikel som nyförälskade i "Tillsammans med Strömstedts". Bildkälla: TV4
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!