Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgrens följare var inte särskilt nöjda. - Foto: Instagram/discovery+

Följarnas ilska efter Pernillas nya husbild: "Varför?"

Pernilla Wahlgren behöver inte röra många fenor för att hennes följare ska leva om i kommentarsfältet.


Det var tidigare i årets säsong av Wahlgrens värld som Pernilla Wahlgren, 54, avslöjade en glädjande nyhet för sina föräldrar. Hon har nämligen haffat sig ett nytt hus i Spanien. Ett hus som hennes mamma Christina Schollin beskrivit som "sitt drömhus". 

Och känslosamt – det blev det minst sagt. 

Nyheten genererade i både skratt och tårar. Bildkälla: discovery+

– Skämtar du? Har du köpt huset? Pernilla nu ryser jag i hela kroppen. Nej Pernilla är det sant, utbrast Christina som även började att gråta. 

– Jag fick precis samtalet att jag vann budgivningen. Så nu är det mitt. Och titta det där rummet, det kan ni bo i, skrattade Pernilla. 

Följarnas vädjan till Pernilla Wahlgren

I skrivande stund befinner sig Pernilla och pojkvännen Christian Bauer i Spanien för att dona med det nya, lyxiga huset, som fått namnet "Casa de las Estrellas".  Med sig har de även Wahlgrens värld-teamet., 

Inte helt otippat är följarna nyfikna i strutar och vill inget hellre än att få en inblick i både inredning och planlösning i det nya huset. 

De snuvades därför på konfekten när Pernilla publicerade en bild – på husets dörr. 

"Mitt nya hem i solen ”Casa de las Estrellas” , heter det nu - vilket betyder ”Stjärnornas hus”. Får se om jag behåller det namnet , eller hittar på nåt nytt...Kanske målar det rosa, & döper det till ”Casa Rosa 2. 0 ..?!"

Och kommentarerna om missnöjet lät sig inte väntas på. 

"Visa oss runt?", skrev följarna. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Men precis som några av följarna lyckats luska fram så vill Pernilla antagligen få sin egen lilla touch på huset innan hon släpper in resten av svenska folket. 

To be continued...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!