Alfred Svensson
Alfred Svensson gästar Martin Björk. - Foto: SVT

Alfred Svensson vill inte svara på Martin Björks fråga: "Kan inte"

Denna vecka gästar Alfred Svensson Youtubeserien "Intimt med björken" där gästerna grillas med frågor av programledare Martin Björk. Men det finns en sak som Alfred inte vill prata om.


Alfred Svensson, 30, har på kort tid kommit att bli en av landets mest folkkära skådespelare. Alfred började sin skådespelarkarriär med att göra sketcher tillsammans med vännerna Tom Ljungqvist och Petter Enefors

Han fortsatte sedan skådespelarkarriären tillsammans med Klas Eriksson och tillsammans har duon gjort både Brorsor 4ever och succéserien Leif & Billy, som blivit en av SVT Plays mest streamade serier någonsin. Han har även en av huvudrollerna i humorserien "Folk med ångest". 

Leif och Billy. Bildkälla: SVT

Intervjuas av Martin Björn: "Kan inte svara på det"

I Youtubeprogrammet "Intimt med Björken" intervjuar Martin Björk kända profiler och ofta om lite personliga och lite intima ämnen som många kan dra sig ifrån att svara på. Detta hände även Alfred. 

– Martin, skulle man lägga ett snitt på när första sexfrågan kommer så är det väl efter cirka fyra – fem sekunder?

Alfred blev obekväm av Martins frågor. Bildkälla: Youtube

– Nej vi har ju suttit här i nio minuter nu, skrattar Martin. 

– Ja men jag inte gillar sexprat, svarar Alfred

– Nej, men gillar du sex?, frågar Martin. 

– Haha, alltså, det här går inte. Jag kan inte svara på en sån fråga. Jag blir generad. Jag tänker på att mina föräldrar ska titta på det här. Min mamma är mitt största fan och kommer ju att kolla, avslutar Alfred. 

Senaste nytt

Komikerpar släpper deckare i vår

1 timme sedan

Metal-duon klättrar i popularitet: "Taggande"

2 timmar sedan
Debutanterna Scarlet har klättrat i popularitet i Melodifestivalen. Den skräckinspirerade hårdrocksduon vann genrepspublikens hjärtan och även spelbolagen sätter duon högt, och kan hota en av de utpekade förhandsfavoriterna.

Metoo präglade franska Oscarsgalan

idag 00:18
Justine Triet och filmen "Fritt fall" blev den stora vinnaren vid årets Césargala. Men nästan allt fokus låg på skådespelaren Judith Godrèche och metoo-rörelsen.

Blodig sekvens i "Ferrari" – "så det såg ut"

igår 19:20
I decennier har Michael Mann varit besatt av tanken på att göra en film om Enzo Ferrari. Nu är filmen här – med Adam Driver i rollen som den legendariske huvudpersonen.

Hanna Friberg avslöjar matknepet för att klara Vasaloppet

igår 16:58
För ett år sedan åkte influencern Hanna Friberg Vasaloppet. Nu avslöjar hon hur hennes diet såg ut inför loppet.

Alex Ceesay svarar på privata sexfrågan

igår 16:19
Efter en längre paus på Youtube så har rapparen Alex Ceesay nu gjor comeback. I en ny video så har han och flickvännen Ellie nu svarat på följarnas frågor – och en av frågorna är väldigt privat.