Ida Warg och Alexander Pärleros säljer sin tomt i Nacka
Ida Warg och Alexander Pärleros säljer sin tomt i Nacka - Foto: Stella Pictures/Youtube

Nu säljer Ida Warg och Alexander Pärleros tomten i Nacka

För knappt två år sedan la Ida Warg och Alexander Pärleros vantarna på en tomt på Nacka. Men nu trivs familjen så pass bra i Spanien att villadrömmen i Sverige får vänta, och tomten ligger ute till försäljning för ett svindlande pris.


Entreprenörsparet Ida Warg och Alexander Pärleros la vantarna på en tomt i Nacka i maj 2020. 

Den drygt 1200 kvadratmeter stora tomten hade ett utgångspris på 5 miljoner kronor, och såldes till paret Warg-Pärleros för 6,8 miljoner, vilket Bloggbevakning tidigare skrivit om.

Familjen flyttade till Marbella

I väntan på att husbygget skulle sätta igång tog familjen sitt pick och pack till Marbella, där de trivdes bättre än de kunnat ana. 

Och tur var väl det, för på hemmaplan stötte paret på några bygglovshinder längs vägen. I en vlogg från juni förra året berättade Ida om orsakerna till det fördröjda bygglovet.

– Den här frågan får jag minst tio gånger per dag. Och det är hur det blir med vårt hus hemma i Nacka och vad är det som fördröjer bygglovet?, säger Ida i vloggen och fortsätter:

– Sanningen är att vi själva inte vet hur det blir med huset hemma i Nacka. Vi väntar som sagt på ett bygglov. Och vi väntar och vi väntar. Men då kanske ni undrar vad det är som gör att vi ännu inte fått bygglov? Och den detaljen vill vi jättegärna gå in på men det kan vi inte, säger Ida.

I sina sociala medier har Ida Warg nyligen berättat att det inte finns några planer på att flytta hem till Sverige i närtid, och kanske är det därför man nu bestämt sig för att sälja Nacka-tomten. 

Så mycket kostar Wargs och Pärleros tomt

"Funderar ni på att bygga drömhuset i Saltsjö-Duvnäs så ska ni inte vänta, detta är en av de sista obebyggda tomterna i området", står det i Hemnet-annonsen.

Men smakar det så kostar det. På knappt två år har markbiten stigit rejält i värde, och Ida Wargs och Alexander Pärleros tomt ligger nu ute för svindlande 12 miljoner kronor. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!