Johanna Nordström
Allt Johanna Nordström och Edvin Törnblom tar i bli till guld. - Foto: Stina Stjernkvist/TT

Svindlande summan – så mycket kostar det att bo en natt i Johanna Nordströms lyxsvit

Johanna Nordström har för tillfället tagit in med pojkvännen Adam på ett lyxigt hotell i Stockholm. Och det var inget dåligt boende paret fick.


Livet rullar sannerligen på för komikern och poddstjärnan Johanna Nordström, 26. Johanna driver idag en av tillsamman med vännen och kollegan Edvin Törnblom och podden klättrade i rask takt upp på listan för en av landets absolut största poddar. 

I podden har hon tidigare berättat att en av hennes största drömmar är att få leda Melodifestivalen. En dröm som för ett par månader slog in. Norström gjorde ett storslaget framträdande som efteråt hyllades av publiken. Bland annat så uppträdde hon med bandet Sarek. 

Johanna briljerade under Melodifestivalen. Bildkälla: Foto: TT/Fredrik Sandberg

Utöver podd och mello säljer Johannas biljetter till hennes stand up som smör i solsken och tv-programmen drar i henne. Bland annat så är hon aktuell med Bäst i test på fredag. 

Man kan minst sagt säga att det går bra nu. 

Här kan du läsa allt om Johanna Nordströms pojkvän, förmögenhet och längd.

Johanna Nordström: "Erbjöds lyxsviten på hotellet "

I skrivande stund är Johanna i full gång med renovering av sin nya lägenhet. Detta har gjort att hon och pojkvännen Adam Smedberg tillfälligt tvingats ta in på hotell. Och i podden Ursäkta berättar hon i det senaste avsnittet att hon och Adam minst sagt fick sig en trevlig överraskning när de anlände till hotellet. 

– Nemen då berättar de att vi ska få "the master suite" och det är en helt otrolig svit. 

– Då svarar jag bara 'vad sa du?'. Och sedan när vi kom upp. Nemen det var det sjukaste jag sett. Jag var i total chock. Det är det absolut finaste boendet jag någonsin sett, berättar Johanna. 

Och lyxig – det är den minsann. 

Denna utsikt tackar man inte nej till. Bildkälla: johannannordstrom/Instagram

På hotellets hemsida kan man se att en "Junior Suite" på 32 kvadratmeter kostar 4095 kronor. En ytterligare uppgradering till en svit på 45 kvadratmeter kostar 6500 kronor. 

I skrivande stund har inte hotellet skrivit ut vad "the master suite"går loss på. Men med tanke på de andra rummen så kan man räkna på att slänga på några extra tusenlappar. 

Inte illa!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

3 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...