Carolina Gynning man
Carolina Gynning tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson. - Foto: Stella Pictures

Viktor Philipson råkar avslöja Carolina Gynnings skönhetsknep: "Sjukt på en annan nivå"

Carolina Gynning befinner sig i skrivande stund på Ibiza tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson.


Carolina Gynning, 43, har alltid varit en baddare på sociala medier och följs idag av över 400 000 människor på sin Instagram. Hon har även börjat arbeta en del med Youtube där hon vloggar från livet tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, 36 där följarna får följa med paret tillsammans med senaste tillskottet, bebisen Vilda

Carolina Gynning har sedan ett tidigare förhållande döttrarna Alicia, 9, och Adele, 7 tillsammans med  Alexander Lydecker.

En av Gynnings resor gick i januari till Sälen. Men det hela hade inte riktigt blivit som hon tänkt. 

Under semestern bodde familjen i en fjällstuga men Carolina hade även bokat en lyxig svit på ett hotell till sin mamma Agneta Gynning som fyllde år. 

I podcasten "Gynning & Berg - Hittar sig själva" berättade hon sig om resan och då specifikt om någonting som hon irriterat sig ordentligt på.

– Det är två saker jag vill ta upp, jag vet inte hur jag ska börja. Men bemötandet från hotellet, för det tyckte jag var väldigt intressant. Carolina Gynning ska komma till en svit, alltså det här gör mig så jävla irriterad, det är för jävligt att det är så, jag börjar tro att jag är J Lo eller Madonna, sa hon då. 

– Och jag vill bara säga det, att jag tycker det är jävligt dåligt när jag kommer till en svit och betalar 9 000 kronor per natt, att det inte ens finns en liten vindruva där det står ”välkommen till vårt hotell Carolina”, kan man inte begära det?, berättade hon vidare. 

Viktor Philipson: "Sjukt på en ny nivå"

Men denna gång har paret bytt ut snö och dyra hotell mot sol och en lite mer bohemisk semester på sitt eget mysställe på Ibiza. Carolina har många gånger yttrat att Ibiza är hennes absoluta favoritplats på jorden och att hon trivs som fisken i vattnet där. 

Men, precis som med alla andra platser på jorden så kan det ju faktiskt hända att det blir dåligt väder under semestern. Vilket var fallet för Carolina och Viktor. 

Gynning, som räknat med att komma hem med en jämn bränna valde då att, väl i Spanien, gå och lägga sig i ett solarium. Viktor fick under tiden spatsera omkring på stan med Vilda. 

"Det är sjukt på en ny nivå", säger Viktor. Bildkälla: Youtube

– Vi befinner oss alltså på Ibiza. Carolina har gnällt på att det är dåligt väder. Hon är rädd för att komma hem utan en bränna, och är därför iväg nu för att sola solarium, inleder Viktor. 

– Det är sjukt på en ny nivå. Som jag inte skådat tidigare. Att sola solarium är sjukt men att sola solarium på Ibiza. Det är ännu sjukare, säger han. 

Men vad är det man brukar säga, nöden har ingen lag?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!