Bingo Rimér fortsätter överraska sina hundratusentals följare på Instagram
Bingo Rimér fortsätter överraska sina hundratusentals följare på Instagram - Foto: Instagram/bingorimer

Bingo Rimérs nakenchock på Instagram – Julia Franzén blir som "galen löptik"

Ett skepp kommer lastat med en nakenchock från Bingo Rimér. Inför sina hundratusentals följare visar han upp dansen som, enligt egen utsago, får flickvännen Julia Franzén att bli som en "galen löptik".


Mediaprofilerna Bingo Rimér, 46, och Julia Franzén31, fann varandra ånyo under början av året, och är upp över öronen förälskade.

Bägge två delar flitigt med sig av inblickar och detaljer från deras liv – men ibland är det lite väl bjussiga, anser vissa följare. För någon vecka sedan festade han och Julia Franzén till det rejält och vaknade upp rätt så bakis dagen efter. Något han delade med sig av i ett inlägg på Instagram.

Foto: Instagram/juliafranzen

Bingo Rimér: "Kåt som en björn"

"Jag vaknade tidigt imorse bakis som en örn och kåt som en björn. Kanske därför det är så tråkigt att vara ensam när man är bakfull. Jag älskar att vakna bakis tillsammans med Jullan. Vi är lite extra gosiga då och brukar ligga kvar i sängen och skratta åt alla minnen från kvällen innan", skriver Bingo på Instagram.

Inlägget består utav tre bilder, två på hans son Rambo som målar en vägg och en tredje på en naken Julia Franzén. Den numera borttagna bilden delade onekligen följarna i två läger – här kan du läsa mer om deras reaktioner.

Nu dyker Bingo Rimér upp naken på Instagram

Och nu har Bingo Rimér varit i farten igen, men den här gången med en efter duschen-dans. 

Instagram/bingorimer
Instagram/bingorimer
Instagram/bingorimer

"Jag brukar köra en extremt uppskattad dans för min tjej varje gång jag kommer ut från duschen. Jag kallar den för ”wet-sexy-labrador-dance” Hon blir som en galen löptik", skriver Bingo Rimér i bildtexten till sin nakendans. 

Dansvideon möts framförallt av glada tillrop och och skratt i kommentarsfältet, och flickvännen Julia Franzén är inget undantag.

"DÖÖÖÖÖR VARJE GÅNG. De e min kille de", skriver hon i kommentarsfältet på Bingos Instagram, följt av både hjärtan och skrattande emojis.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .