Myra Granberg
Myra Granberg - Foto: Stina Stjernkvist/TT, Janerik Henriksson/TT, Stella Pictures

Myra Granberg – därför vill hon inte jobba ihop med pojkvännen

Myra Granberg är artisten och producenten bakom bland annat låten "Lose my mind". Hon är Grammisnominerad och har ett fullspäckat turnéschema i sommar. Men vart befinner hon sig när hon inte står på scenen? Och hur är hon som flickvän?


Succéartisten Myra Granberg, 27, slog igenom stort med sin musik år 2019. Hennes låtar är sedan dess några av de mest spelade på svensk radio.

Hon är nominerad till Grammisgalan 2022 för årets kompositör och årets låt "Lose my mind". I sommar har hon ett fullspäckat turnéschema med runt 30 spelningar och i september är hon förband till Newkid

Att hon arbetar hårt är det inget snack om. Men hur ser livet ut, utanför musiken? Och hur är Myra som flickvän? Det har Nyheter24 tagit reda på!

Foto: Stella Pictures

Han är Myra Granbergs pojkvän

Tobias Fagerström, 30, är Myra Granbergs pojkvän och sambo. Något paret har gemensamt är musiken – Tobias är nämligen också musikproducent. 

Så bor Myra Granberg

Myra och Tobias bor tillsammans i en bostadsrätt på 93 kvm i Saltsjö-Boo utanför Stockholm. Sambos har de varit i stort sett hela deras förhållande. De flyttade nämligen ihop ett halvår efter att de blivit tillsammans. 

– Vi har nog bott ihop sen, alltså, kanske ett halvår efter att vi blev ihop. Så vi har verkligen hängt med varandra och typ vuxit upp tillsammans, säger Myra till Nyheter24.

Paret bor inte själva, de har nämligen en till liten familjemedlem att gosa med, nämligen hunden Billy.

Är Myra Granberg gift?

Nej, Myra Granberg är inte gift. Däremot har hon och Tobias varit tillsammans i sju år. Paret träffades redan när Myra var 20 år.

Myra Granberg och pojkvännen vill inte skriva musik tillsammans

Trots att Myra Granberg och Tobias båda arbetar med musik, har de aktivt valt att inte skriva någon musik tillsammans.

– Men sen har vi liksom bestämt att nej vi jobbar inte ihop. Vi vill göra lite olika saker och det känns roligare att bara få vara ett par än att också vara kollegor, säger Myra.

Så är Myra Granberg som flickvän

Enligt Myra är paret bra på att dela upp sysslorna i hemmet och värna om den tid de faktiskt har tillsammans, då båda jobbar väldigt mycket. Men hur är hon som flickvän?

– Nej men jag är väl duktig på att typ lyssna och så. Alltså ta min tid om han vill komma hem och berätta vad som har hänt på hans dag, typ så, hävdar Myra Granberg.

Hon menar vidare att man nästan behöver fråga hennes pojkvän vad som gör henne extra bra. 

– Men jag är ganska stabil, ganska enkel. Är inte så krånglig liksom tror jag, säger hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

2 timmar sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.