I podcasten "Livshjulet" med Anna Hegestrand berättar Dominika Peczynski om passionen med maken Anders Borg.
I podcasten "Livshjulet" med Anna Hegestrand berättar Dominika Peczynski om passionen med maken Anders Borg. - Foto: Maja Suslin/TT och @annahegestrand/Instagram

Dominika Peczynski om äktenskapet: "Passionen är inget problem"

Dominika Peczynski och Anders Borg har tidigare varit öppna med deras relation och hur de håller passionen vid liv. Något som Dominika nu berättar mer om.
– Menar du den sexuella gnistan? Den har vi inga issues med, säger hon i podcasten "Livshjulet".


Entreprenören Dominika Peczynski, 51, och Sveriges tidigare finansminister Anders Borg, 54, har varit gifta i fyra år. De har tidigare pratat öppet om deras relation och hur de håller gnistan vid liv, bland annat i “Tillsammans med Strömstedts” - någonting som Nyheter24 tidigare skrivit om.

– Ja men humor är ju skitviktigt om man ska vara ihop med någon, så är det bara. Och man skrattar mycket ihop. Man ska snacka, garva, pippa och laga mat ihop, sa Dominika Peczynski i paret Strömstedts program.

I podcasten “Livshjulet” med journalisten Anna Hegestrand berättar nu Dominika Peczynski fler detaljer om makarnas passionerade relation.

Dominika Peczynski. Bildkälla: Sören Andersson/TT

Dominika Peczynski: “Vi är jättekära i varandra”

För Anna Hegestrand berättar Dominika Peczynski att hon och Anders Borg fortfarande är väldigt kära i varandra, men att det inte alltid går att förbereda sig på “vardagsgnisslet”. Anders Borg är nämligen något mer intresserad av städning än Dominika.

 – Faktiskt så är Anders bättre på att hålla ordning hemma. Men min toleransnivå för vad som inte är ordning är så hög, så jag har aldrig tjatat på honom att han ska städa, säger hon och fortsätter:

– Jag har vetat från början att det här med hur vi ser på hur städat det ska vara hemma, det kommer vara en grej.

Dominika Peczynski berättar att hon och Anders Borg till och med funderat på att bli särbos, i olika lägenheter fast i samma hus, på grund av städtjafsen. Något som dock aldrig varit nära att bli verklighet, eftersom makarna trots allt är jättekära i varandra:

– Vi är jättekära i varandra, men det är en scen ur verkligheten. Vad bråkar man om? En annan gång bråkade vi när jag frostade av frysen, säger Domina Peczynski i podcasten.

Anders Borg och Dominika Peczynski. Bildkälla: Maja Suslin / TT

Inga "issues" med passionen

Anna Hegestrand ställer även frågan till Domina Peczynski om hur hon och Anders Borg håller gnistan vid liv efter sju år tillsammans.

– Menar du den sexuella gnistan?, frågar Dominika Peczynski då och fortsätter:

– Den har vi inga issues med. Vi är jättepassionerade med varandra. Jag tror inte att man kan gräla om ett kylskåp så passionerat om inte också har det på.. 

– Om man inte är passionerad på alla håll och kanter? fyller Anna Hegestrand i.

– Ja men det är vi. Så passionen är inget problem, det är städningen, säger Dominika Peczynski med ett skratt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!