Theo Wahlgren
Nu begraver Pernilla sin blogg. - Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgren väljer att stänga ned sin blogg: "Theo..."

Pernilla Wahlgren gick nyligen ut med att hon nu väljer att stänga ned sin blogg. En blogg hon haft i närmare 15 år.


Pernilla Wahlgren, 54, är en kvinna med många strängar på sin lyra. Nästan alla dagar i veckan filmar hon för Wahlgrens värld, hon är ambassadör för en rad företag, reser omkring med sin show som konstant säljer slut samt att hon sitter i panelen i tittarsuccén Masked singer. 

Men det stannar inte där. Ovanpå detta håller Pernilla som bekant på att bygga upp sitt drömhus borta i Lidingö. Hon är även upp över öronen kär i sin Christian Bauer och paret har under de senaste månaderna varit oskiljaktiga.


Men det stannar inte där. Hon driver också en av landets största podd "Wahlgren & Wistam" tillsammans med bästa vännen Sofia Wistam. Där diskuterar de allt ifrån kärleksliv, och skvaller till karriär och husbygge. 

Som man hör är det minst sagt full rulle för Pernilla. Och på slutet har det blivit lite väl mycket. 

Pernilla Wahlgren: "Theo var liten..."

Pernilla har under de senaste 13 åren bloggat på Mama, men idag känner hon att det är dags för bloggen "att gå idé". Anledningen så pass enkel som att hon inte längre har tid. 


"Som ni sett så går mitt liv i hundraåttio just nu! Kärleken flödar och jag älskar verkligen mina jobb, mina hus, min familj – och mitt LIV! Bloggen däremot har ju fått gå i ide. Som ni alla vet så har den digitala världen förändrats och med den även jag. Jag började blogga åt Mama när Theo var liten. Han är nu 15 år och kör moppe", skriver hon. 

Pernilla kommer inte att radera sitt tidigare material men slutar helt enkelt att uppdatera. 

"Bloggarkivet kommer finnas kvar. Men min aktivitet kommer fortsätta vara vilande", lägger hon till. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!