Bill Skarsgård har startat nytt bolag
Bill Skarsgård har startat nytt bolag - Foto: Henrik Montgomery/Björn Larsson Rosvall/TT

Nu startar skådespelaren Bill Skarsgård holdingbolag

Bill Skarsgård är högaktuell i Netflix nya serie "Clark", men det är inte hans enda pågående projekt. Den 27 april startade han nämligen nytt bolag.


Bolagsinformation

Full verksamhetsbeskrivning för All Ways More Holding AB: "Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Därjämte kan bolaget köpa, sälja och förvalta aktier, obligationer, reverser, andelar, fastigheter samt köpa och sälja administrativa tjänster, ingå borgensåtaganden samt idka därmed förenlig verksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller lag om finansieringsverksamhet. Tillika äger bolaget rätt att för dotterbolag och närbesläktade företag ingå borgensåtagande, så och till dessa lämna lån."

Skådespelaren Bill Skarsgård, 31, är son till Stellan och My Skarsgård – och tillsammans med Per Morbergs dotter Alida Morberg. 

Han är just ny högaktuell i Netflix nya satsning "Clark", en serie om den ökände bankrånaren Clark Olofsson – mannen som la grunden till uttrycket "Stockholmssyndrom".

Bill Skarsgård är högaktuell i "Clark" – startar nytt bolag

Men vid sidan av sin framgångsrika skådespelarkarriär sysslar Bill Skarsgård med lite annat smått och gott, visar det sig. 

Den 27 april registrerades det nya bolaget "All Ways More Holding AB" hos Bolagsverket. De har sitt säte i Stockholm och ska enligt verksamhetsbeskrivningen "äga och förvalta aktier". 

Företrädare är bland annat Bill Skarsgård.

Foto: Taylor Jewell/TT

Företaget har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!