Alice Stenlöfs följare rasar efter detaljen i Youtubevideon: "Blir så ledsen"

Alice Stenlöf släppte i veckan en Youtubevideo där följarna får haka på henne under en helt vanlig dag i livet. Men det är en sak som fått dem att reagera. "Blir så himla ledsen"


Alice Stenlöf har under de senaste månaderna befunnit sig i det soliga Costa Rica där hon njutit av goda vänners sällskap, surfing och härliga dagar på stranden. 

Men nu är hon åter på svensk mark och har haft lite svårigheter med att ställa om sig. Detta berättade hon i en Youtubevideo.

"Det är inte nice". Bildkälla: Youtube

– Jag blev inbjuden på ett event och var inte beredd på hur mycket folk det skulle vara. Efter fyra månader i Costa Rica är man lite ovan. Det kommer att ta tid för mig att ställa om. Och jag kände att här är det inte läge att vara introvert. Jag ser mig själv stå där och prata med människor och jag tänker 'nu är det läge att säga någonting Alice', berättade hon då. 

– Det handlar inte om att jag inte tycker om personerna men jag är som en gammal maskin som måste oljas igång. Man kan säga att jag inte varit "Stockholmssocial", ni vet, käck och härlig på ett tag. Jag är inte gjort för det här. Men jag kommer säkert in i det". 

Alice Stenlöf möter kritik 

I sin senaste video får följarna hänga med Alice en helt vanlig dag. Hon hänger i sin lägenhet, kör omkring på Stockholms gator samt stannar och dricker bubbel med sina vänner på en populär restaurang i Stockholm. 

Alice satte sig i bilen efter restaurangbesöket. Bildkälla: Youtube

Efter restaurangbesöket satte sig Alice i bilen för att brumma vidare. Och det gick inte obemärkt förbi. 

Kommentarerna under Alice video. Bildkälla: Youtube

"Ett glas bubbel och sen sätta sig bakom ratten? Jag älskar Alice men sånt där har jag extremt mkt problem med, har man alkohol i kroppen så sätter man sig inte och kör bil - väldigt enkelt!"

"Tänkte exakt samma sak. Förvånad att inga fler reagerar på detta, blir så ledsen"

Alice har inte svarat på kritiken. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!