Julia Franzén och Benjamin Ingrosso hemliga relation.
Julia Franzén och Benjamin Ingrosso hemliga relation. - Foto: STELLA Pictures/Ida Åkesson

Julia Franzén avslöjar sin hemliga relation med Benjamin Ingrosso

Under förmiddagens sändning av Rix FM avslöjar Julia Franzén och Benjamin Ingrosso deras hemliga relation.


Julia Franzén, 31, uppdaterar dagligen om sitt liv fyllt av lyxresor, träning och sin kärleksrelation tillsammans med Bingo Rimér. Vi har bland annat fått följa med Julia under sin medverkan i Robinson 2019 och Bachlorette 2021. Sedan några månader tillbaka fick vi reda på att Julia är tillsammans med fotografen Bingo Rimér, 46, igen efter ett tidigare avslöjande om att de gjort slut på grund av olika framtidsvisioner. 

Julia Franzén avslöjar tidigare relationen med Benjamin Ingrosso

I förmiddagens sändning av Rix FM gästas studion av Benjamin Ingrosso, 24. Under sändningen ska artisten ha spelat ett spel som de valt kalla för "Masked Finger". Ett koncept som går ut på att Benjamin ska gissa vem som som gömmer sig i lådan med hjälp av ledtrådar som Laila Bagge, 49, och Roger Nordin, 45 lägger fram. Den här gången är det självaste Julia Franzén som gömmer sig där. 

Det visar sig vara svårare än vad man kan tro för Benjamin. Han chansar både på Paradise Hotel-profilen Paulina Paow Danielsson, 28och programledaren Clara Henry, 28men gissar tillsist rätt på Julia Franzén. 

Benjamin Ingrosso och Julia Franzén dejt i Los Angeles blev aldrig av. Foto: Patrik Österberg.

Efter avslöjandet förklarar Julia att hon och Benjamin varit i kontakt med varandra innan. Hon berättar att de skrivit med varandra när de båda befann sig i Los Angeles 2018 och planerade att ses. Men den träffen ska aldrig blivit av. 

Laila Bagge frågar om det var en riktig dejt och Benjamin svarar: 

– Ja.. Ja.. Kompisdejt!, säger Benjamin Ingrosso. 

Julia Franzén tyckte att Benjamin Ingrosso var för ung

Julia håller tillbaka med att berätta varför dejten aldrig blev av men ger en hint om att hon tyckte att Benjamin var för ung för henne då. 

– Jag tänkte bara att han var jätteung, säger hon i sändningen. 

Varav Laila Bagge uttrycker. 

– Men han gillar mogna tjejer!

Roger fortsätter med att berätta att Julia Franzén redan är paxad av Bingo och vänder istället frågan till Benjamin och frågar hur hans relationsstatus ser ut. 

– Ja.. Ne.. Nej jag är inte paxad!, säger Benjamin Ingrosso. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

1 timme sedan
Efter Jesus och Judas kliver Ola Salo i höst ut på Göteborgsoperan som den skruvade chokladfabrikören Willy Wonka. Det kan vara ganska roligt att få spela lite mer knäpp än man själv är, säger han med ett snett leende.

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

1 timme sedan
Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

3 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.