Elin Härkönens pojkvän Anthony Yigit chockar följarna med sina före och efter-bilder från Miami

Elin Härkönens är och hälsar på pojkvännen Anthony Yigit i USA. Hon passar då på att visa upp hans boende för sina följare.


Det var för cirka två månader sedan som Elin Härkönen, 27, skrev ut på sin blogg att hennes pojkvän Anthony Yigit flyttar till Miami för att satsa helt och fullt på sin boxarkarriär. 

Planen till en början var att Elin skulle följa med på resan för att både träna själv men för att också stötta Anthony. Men drömmen gick i kras av en väldigt tråkig anledning. 

Kvinnor är nämligen inte tillåtna på gymmet.

Sedan dess har Anthony legat i hårdträning med ett strikt schema gällande både träning och kost. 

Anthony har tidigare berättat om sin problematik kring kost då han under flera år lidit av bulimi. Någonting han idag säger att han har bättre kontroll på och fokuserar på inför matcher. 

Tränarnas krav på Anthony Yigit: "Gå ned i vikt"

I en video valde Anthony för ett par veckor sedan att ge sina följare en uppdatering på hur det gått med att komma i rätt viktklass för att få gå match.   

– Jag har lite uppdateringar kring min situation här i USA. Jag tränar hårt, men innan vi börjar prata matcher så vill dom att jag ska gå ned lite mer i vikt. Detta eftersom att jag ska boxas i en lägre viktklass. När jag nått det målet kommer vi att börja kolla matcher och det blir kul, sa han då. 

I ett nytt inlägg berättar nu Anthony att han är klar och redo för match. Men passar även på att vädja till följarna 

"Jag vill ännu en gång påminna er om att bantning och dieter endast är tillfälliga. När man börjar äta som vanligt igen, kommer kroppen självklart att återställa sig och därmed kommer vikten också att återställas.

Nu har jag fått ett datum för en potentiell fight och då är det dags att börja banta igen. Jag hade omöjligt kunnat stanna kvar nere i min bantningsvikt, för då hade jag inte haft styrka eller kraft nog att gå igenom ett nytt träningsläger", skriver han. 

När matchen går av stapeln är ännu oklart. 

Känner du någon eller lider du själv av en ätstörning? 

Då kan du vända dit hit. 

  • Ätstörningslinjen 020-20 80 18
  • Närståendelinjen 0200-125 085
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!