Petra öppnar upp sig om relationen med Michelin krögaren.
Petra öppnar upp sig om relationen med Michelin krögaren. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg/Peter Grannby.

Petra Medes hemliga relation med stjärnkocken

Under gårdagens avsnitt av Benjamins avslöjar Petra Mede relationen med stjärnkocken. Se här!


Petra Mede, 52, har ett minst sagt hektiskt liv med många bollar i luften. Just nu är hon bland annat aktuell som programledare för årets upplaga av Let´s Dance och hennes eget program Hjulet på TV4. För några veckor sedan, strax innan premiären av Let´s Dance gästade hon också Nyhetsmorgon och avslöjade att hon var gravid. 

I sändningen berättar hon att hon ville hålla graviditeten för sig själv så länge som möjligt men i takt med att magen började växa var det svårt att dölja hemligheten. Vilket också var anledningen till varför hon öppnade upp sig om nyheten. Petra förklarar också att det inte finns någon pappa med i bilden. 

– Det här gör jag på egen hand. Som jag har gjort med så mycket i livet, säger hon. 

Petra Mede om hennes ex-pojkvän

Petra har sedan tidigare dottern Adeline, 9, tillsammans med ex-pojkvännen Mathias Günther, 44. Som hon än i dag har en bra relation med. 

– Vi har en jättebra relation och han är en fantastisk förälder. Det är jag så glad för, säger hon. 

Petra Mede om den oväntade relationen: "Varje morgon träffas vi"

I säsongsavslutningen av populära musik- och matlagningsprogrammet Benjamins med Benjamin Ingrossos, 24, var Petra en av gästerna och även stjärnkocken och Michelinkrögaren Niklas Ekstedt, 44. Något som tittarna får veta under programmets gång är om Petras och Niklas oväntade relation. Det visar sig nämligen att Niklas också är förälder, och det ska vara genom det som de känner varandra. 

Michelinkrögaren Niklas Ekstedt. Foto: STELLA Pictures.

– Niklas Ekstedt är pappa till en parallellklasskamrat till min dotter. Så nu är det jag och Niklas på kvällen utan barn för första gången, det ser jag fram emot, berättar Petra. 

Hon fortsätter:

– Varje morgon träffas vi och han är alltid försenad, precis som jag. Och jag har försökt le såhär men han ser alltid så rädd ut och försöker gå undan, säger hon 

Niklas svarar:

– Nej, jag har aldrig träffat dig, med en skämtsam ton.

Se senaste avsnittet här!


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!