Dessie
Tjejerna drev några av landets största bloggarna i landet. - Foto: Stella Pictures

Bloggbråken höll på i flera år – nu avslöjar Alexandra Nilsson hemliga relationen med Dessie

Det är i sin senaste vlogg som Alexandra Nilsson berättar att hon just nu är mitt uppe i en inspelning till SVT. Och den spelas in tillsammans med ingen mindre än Desirée Nilsson.


För den som var insatt i bloggsfären för sisådär tio år sedan så kommer det inte som någon nyhet att det förekom en hel del bråk och munhugg bloggarna emellan på den tiden. 

Paow, Dessie och Kissie var några av bloggprofilerna som var giganter i den kontroversiella eran och ett sätt  att lyfta engagemang var via konflikter med varandra. 

Idag har Desirée Nilsson bytt bana och sadlat om till framgångsrik mäklare. Alexandra har lämnat smeknamnet "Kissie" bakom sig om kört en fullständig rebranding. 

Dessie arbetar idag som mäklare på en firma i Stockholm. Bildkälla: Stella Pictures
Paow arbetar med sina sociala medier och OnyFans. Bildkälla: Stella Pictures
Alexandra Nilsson arbetar med sina sociala medier och har även släppt böcker. Bildkälla: Stella Pictures

Alexandra Nilsson avslöjar hemliga relationen

I sin senaste vlogg avslöjar Alexandra Nilsson att hon nyligen varit och spelat in en SVT-dokumentär – tillsammans med ingen mindre än Dessie. 

– Idag spelar vi in för andra dagen i rad. Idag har Desirée "Dessie" Nilsson varit med och vi har pratat om den härliga bloggtiden. 

Sedan avslöjar Alexandra någonting som inte många vet. Nämligen att hon och Dessie umgås. 

Alexandra Nilsson berättar att hon varit med och spelat in en dokumentär. Bildkälla: Youtube

– Det har varit väldigt roligt. Nästan ännu roligare om vi inte hade umgåtts på fritiden höll jag på att säga, för det gör vi ju faktiskt. 

– Vi ses ibland och hänger, men oavsett det så är detta väldigt roligt, att ses och gå igenom allting som hänt, men nu ska jag inte säga för mycket utan ni får se det hela när dokumentären kommer. 

Är Paow med i dokumentären?

Det var för några veckor sedan som Paulina "Paow" Danielsson berättade på sin Instastory att hon var iväg för att spela in någonting med SVT. 

Paow kommer snart att synas i rutan. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Det framgår inte vad exakt det är för produktion som Paow medverkar i men det finns absolut en överhängande risk att det är samma produktion som Dessie och Alexandra medverkar i. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

1 timme sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.