Efter Lucas Armando Feolas avhopp – nu har Alice Stenlöf ny vapendragare

Det var för några månader sedan som Lucas Armando Feola valde att sluta hos Alice Stenlöf för att istället börja hos Bianca Ingrosso. Men nu har det dykt upp en annan mystisk person på Alice sociala medier.


I november förra året berättade influensern Alice Stenlöf25, i en vlogg att hennes tidigare assistent Lucas Armando Feola, 24, slutat jobba för henne. Detta efter att han fått ett erbjudande han inte kunnat tacka nej till. Han, Bianca Ingrosso och Lovisa Worge klev nämligen tillsammans in i företaget Ani Who.

Och den senaste veckan fick följarna se vad gänget arbetat med. Då släppte nämligen gänget sin första smyckeskollektion – som redan säljer som smör. 

 

I podden "Två meter dumheter" fick Lucas frågan om vad det bästa med Alice är. När han hade svårt att svara haglade skämten. 

– Så bra att du inte kommer på en enda sak, skämtade Hanna Friberg. 

– Jo men alltså.. gud ge mig en sekund bara. Ja men stöttande i det man gör, svarade Lucas slutligen.  

Men stämningen ser ut att vara god mellan Alice och Lucas. 

Alice har nyligen kommit tillbaka från det soliga Costa Rica och väl hemma passade hon på att möta upp Lucas över en lunch på stan och duon såg ut att ha det minst sagt trevligt. 

Foto: Youtube
Foto: Youtube

– Vet ni vem jag ska träffa nu? Oh my god. Det är honom jag ska äta lunch med, säger Alice i vloggen, och visade sedan upp Lucas. 

Alice hänger med ny främmande killkompis

I sin senaste vlogg får följarna hänga med Alice en vanlig dag i Stockholmsvardagen. Hon berättar då att hon har haft sleepover med en kompis. 

Alice och hennes vän skålar i kaffe på balkongen. Bildkälla: Youtube

– Han sov över här och jag känner att jag är lite krasslig haha. Och nu har han vaknat utan röst. Jag är ju verkligen en så dålig kompis. Du har ju massor att göra denna vecka och det är bara tisdag, skrattar Alice. 

Duon syns arbeta på ett fik. Bildkälla: Youtube

Duon syns sedan sitta och jobba på ett café i Stockholms innerstad. 

Alice går inte in på huruvida hennes vän numera tagit över Lucas roll som koordinator utan det är fortfarande oklart. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!