Under helgen besökte Pernilla Wahlgren kyrkan där hon gifte sig med Emilio Ingrosso 1993 - trodde hon.
Under helgen besökte Pernilla Wahlgren kyrkan där hon gifte sig med Emilio Ingrosso 1993 - trodde hon. - Foto: @pernillawahlgren/Instagram och Mark Earthy/TT

Pernilla Wahlgrens miss vid kyrkan från bröllopet med Emilio Ingrosso

Under helgen var Pernilla Wahlgren nostalgisk, och besökte kyrkan där hon och exet Emilio Ingrosso gifte sig 1993 - trodde hon. Nu avslöjar hon misstaget vid kyrkan:
"Ett bevis på mitt dåliga minne dock, & min noll koll…", skriver Pernilla Wahlgren i ett inlägg på Instagram.


Pernilla Wahlgren, 54, och Emilio Ingrosso, 56, träffades på 80-talet och blev snabbt ett av Sveriges mest omtalade par. År 1993 sa de "ja" till varandra, och fick sedermera de gemensamma barnen Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24 tillsammans.

Efter ett par år var uppbrottet ett faktum och skilsmässan gick igenom 2002. Numera har Pernilla Wahlgren hittat kärleken på nytt i Christian Bauer, 56, medan Emilio Ingrosso är gift med Åsa Ingrosso.

Pernilla Wahlgrens ord om kyrkan från bröllopet med Emilio: "Mindes tillbaka…”

Under lördagen var Pernilla Wahlgren alltså ute på vägarna, och passade då på att “svänga förbi Laholm” för att visa vännerna Jessica Wahlgren och Hanna Hedlund kyrkan där bröllopet med Emilio ägde rum för 29 år sedan.

Men kyrkan som hon så glatt återbesökte visade sig vara fel plats - någonting Pernilla Wahlgren berättar om i ett inlägg på Instagram.

“Jag blev såå glad att få besöka kyrkan igen, mindes tillbaka & filmade glatt & skrev till barnen att HÄR gifte sig eran mamma & pappa - och Jessica fick t om gåshud…!!” skriver Pernilla och fortsätter:

“Och sedan visar det sig i efterhand när vi åkt därifrån att det inte var kyrkan vi besökte - utan bara Kapellet….! (Där vi aldrig var.). Hade vi bara åkt 5 minuter bort så hade vi kommit till den riktiga kyrkan….! Ett bevis på mitt dåliga minne dock, & min noll koll - att jag ändå trodde på att jag gifte mig i ett litet kapell, haha….”.

Berättar om missen

I podcasten “Wahlgren & Wistam” berättar Pernilla Wahlgren för poddkollegan Sofia Wistam om lördagens besök i Laholm.

– Plötsligt stannade vi bilen och kliver ur och de bara "ser du var vi är Pernilla?". Då ser jag bara liksom en liten kyrka, så jag bara "nej". Men då sa de att det här är kyrkan där du och Emilio gifte er 1993, säger Pernilla Wahlgren i podcasten och fortsätter:

– Och jag bara "nä är det sant? Nej men gud har ni tagit mig hit?" och vi liksom går ut och springer fram och filmar varandra. Jessica, som inte ens var med på bröllopet, fick gåshud och jag försökte klämma fram en tår och att bli så här rörd ändå. Fint att vara i den här kyrkan där jag gifte mig.

Men i bilen påväg därifrån kommer det alltså fram att det är Laholms Kapell de besökt, och inte kyrkan. Någonting som Pernilla Wahlgren i “Wahlgren & Wistam” kan skratta åt.

– Så nej, jag har ju inte alls gift mig där. Det var ju bara kapellet, jag har ju inte ens varit där. Så vi har gått runt och liksom filmat historiens vingslag, som Christian Bauer säger, och så var det inte där jag gifte mig, säger Pernilla skämtsamt.

Nostalgiska bilderna på Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso

Även om det inte var den faktiska kyrkan Pernilla Wahlgren besökte i helgen, verkar det ändå ha varit en nostalgisk stund.

På Instagram delar Pernilla av sig av flera bilder från bröllopet med exmannen Emilio Ingrosso.

Bildkälla: @pernillawahlgren/Instagram
Bildkälla: @pernillawahlgren/Instagram
Bildkälla: @pernillawahlgren/Instagram
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

1 timme sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

1 timme sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

1 timme sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

2 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

2 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

2 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.