Under lördagens "Let's Dance" avslöjar Eric Saade att han är en riktig romantiker.
Under lördagens "Let's Dance" avslöjar Eric Saade att han är en riktig romantiker. - Foto: TV4/Stella Pictures

Eric Saades avslöjanden om kärlekslivet med Hanna Schönberg

Eric Saade och flickvännen Hanna Schönberg träffades sommaren 2020. Sedan dess har de hållit ihop, och under lördagens “Let’s Dance” avslöjade Eric Saade nya detaljer om kärlekslivet.
– Jag är fan ändå ganska romantisk, berättar han i programmet.


Artisten Eric Saade, 31, och influencern Hanna Schönberg, 23, träffades på ett poolparty sommaren 2020 och blev sedermera ett par.

I en frågestund på Instagram berättade dem om den speciella stunden:

”Vi träffades första gången sommaren 2020 på ett poolparty hos en av våra gemensamma vänner. Hanna var så avslappnad, hon bara var sig själv. Inget smink, hon gjorde sig inte till och så vidare… jag visste den dagen, att jag skulle falla för henne om vi träffades igen”, skrev Eric Saade då.

Eric Saades romantiska dans i "Let's Dance"

I lördagens avsnitt av Let’s Dance skulle Eric Saade, som deltar i årets säsong, dansa en rumba tillsammans med danspartnern Katja Luján Engelholm, 30. 

Under dansen skulle Eric Saade visa tittarna sin romantiska sida, vilket programledare Petra Mede även tog upp i programmet. Hon läste upp en dikt om hur Eric Saade är som partner och hintade skämtsamt om att om det är någon som vet det är det hans flickvän Hanna Schönberg:

– Jag har faktiskt bara googlat lite fakta om hur det är att vara ihop med Eric Saade och om det är någon som vet det så är det hans flickvän Hanna, sa Petra medan Hanna Schönberg log och skrattade bakom henne.

Petra Mede med Hanna Schönberg bakom sig i lördagens Let's Dance. Bildkälla: TV4

I inslaget som visas innan dansen berättar Eric att han är en romantiker, och att han tycker om att köpa blommor och ta med hans flickvän på utflykter.

– Jag brukar väl inte visa upp så mycket privatliv, eller prata alldeles för mycket om kärlek. Dem som står mig närmst vet om att jag är en liten romantiker, jag köper gärna blommor, tar med min tjej på utflykter lite när som helst, jag älskar sånt, säger Eric Saade.

Eric Saade om inslaget: "Kändes bra"

Eric Saades och Katja Luján Engelholms rumba belönades med full pott från juryn. För Expressen berättade Eric Saade efter programmet att inslaget var fint.

– Det kändes bra. Det var fint. De ville uppmärksamma lite kärlek i kväll och jag dansade ändå en rumba så det är sådant här jag får lära mig att bjuda på, sa Erik Saade.

Danspartnern Katja höll med:

– Att vara människa, vara normal.

Hanna Schönberg och Eric Saade på Elle-galan 2022. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

När Eric Saade och Hanna Schönberg träffades 2020, efter Erics uppbrott från Nicole Falciani, slog det gnistor. För Expressen har Eric Saade sedan tidigare beskrivit det som bästa året i hans liv:

– För mig var det kanske det bästa året i mitt liv till slut. Det vågar man knappt säga, men så var det. Jag hittade väldigt mycket saker som jag älskar och hade väldigt kul i slutet av året, sa han då till tidningen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.