Linn Ahlborg och pojkvännen Carl Linder har gjort slut
Linn Ahlborg och pojkvännen Carl Linder har gjort slut - Foto: Instagram/linnahlborg

Linn Ahlborgs första ord efter uppbrottet från Carl Linder: "Jag lämnade"

I söndags nåddes vi av nyheten att Linn Ahlborg och pojkvännen Carl Linder gått skilda vägar, efter knappt två år tillsammans. Nu gör Linn ett första uttalande om uppbrottet på sin Instagram.


Hösten 2020 gick influensern Linn Ahlborg, 22, ut med att hon funnit kärleken i den två år äldre Carl Linder, 24.

Carl syntes titt som tätt i Linns vloggar, och till vardags studerar han fastighetsutveckling på KTH. Sedan hösten 2019 jobbar Carl även med appen Memmo där kändisar säljer personliga hälsningar till fans.

Här kan du läsa mer om Linn Ahlborgs ex Carl Linder.

Influensern Linn Ahlborg och Carl Linder har gjort slut

Men knappt två år efter kärleksbeskedet gick Linn Ahlborg ut med den tråkiga nyheten att hon och Carl gått skilda vägar.

"Jag och Carl har tyvärr valt att gå isär. Det var ett väldigt gemensamt beslut så det finns inget utrymme för spekulationer", skrev Linn på sin Instagramstory i söndags. 

Hon valde att inte gå ut med några ytterligare detaljer kring uppbrottet och bad sina följare visa henne och expojkvännen respekt.

Linn Ahlborgs ord om uppbrottet: "Jag lämnade"

Under onsdagskvällen väljer Linn Ahlborg att öppna upp sig lite mer om hennes känslor efter uppbrottet. På hennes mobiltelefon finns en låst anteckning med namnet "Breakup aftermath" där hon skriver ner sina innersta tankar.

Av allt att döma är det kortare delar av dessa som hon låter följarna ta del av.

"Jag lämnade fast jag ville vara kvar. För mig", står det i en anteckning. 

Foto: Instagram/linnahlborg

"Just nu klarar jag inte av tystnaden för den lämnar mig endast med mina egna tankar", står det i ett annat anteckningsutdrag, följt av kommentaren: "Början på en bok typ?"

Foto: Instagram/linnahlborg

Vi håller tummar och tår för att Linn mår bättre snart!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

1 timme sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

2 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

3 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.