Här är Katrin Zytomierskas raderade bild – har tungan i mystisk mans mun

Det är på Instagram som en mystisk man skymtats på Katrin Zytomierskas storie under de senaste dagarna. Av det man hittills kunnat tyda så ser Katrin ut att vara i Marbella – på en romantisk semester.


Katrin Zytomierska, 44, har genom årens gång pussar några grodor i jakt på den rätte. 

Katrin var gift med med Alexander Schulman, efter det träffade hon Bingo Rimér som hon fick barnen Ringo och Rambo med. Efter Bingo hade hon en kort romans med Alexander Klingstedt och de fick sonen Falke.

Men de senaste åren har Karin levt single as a pringle och trivts i sitt eget sällskap. På hennes sociala medier får följarna hänga med henne i den fartfyllda vardagen innehållande allt ifrån företagande, träning, festande och umgänge med nära och kära. 

Men den senaste veckan har det skymtats någonting helt annat...

Katrin Zytomierska pussas med mystisk man

Katrin befinner sig i skrivande stund i Grekland på en härlig solsemester där hon minst sagt ser ut att trivas som fisken i vattnet. 

Men hon är inte där ensam. 

På sin Instagramstory har hon lagt upp flera videos där det skymtas en mystisk man. Bland annat har det återspeglats i glasrutor samt synts att det sitter någon mittemot henne under middagarna. 

Och sedan gjorde hon det tydligare än någonsin. Katrin valde nämligen att lägga ut en ocensurerad hångelbild på sig och sitt sällskap. Knappa timmar efter var den dock raderad. 

Katrin publicerade bild på den flytande frukosten. Bildkälla: katrinzytomierska/Instagram

Dagen efter publicerade hon även en bild där duon åt frukost vid poolen. 

Vem den mystiske mannen är – det är fortfarande oklart. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!