Elin Härkönen fick inte komma in på pojkvännens gym – erbjuds nu jobb

Det var för ett par månader sedan som Elin Härkönen fick reda på att hon inte är välkommen på sin pojkväns gym i Miami. Men nu råder andra bullar...


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Det var för cirka två månader sedan som Elin Härkönen, 27, skrev ut på sin blogg att hennes pojkvän Anthony Yigit flyttar till Miami för att satsa helt och fullt på sin boxarkarriär. 

Planen till en början var att Elin skulle följa med på resan för att både träna själv men för att också stötta Anthony. Men drömmen gick i kras av en väldigt tråkig anledning. 

Kvinnor är nämligen inte tillåtna på gymmet...

"Han kommer flytta till Miami. Om bara några dagar. Planen var att jag skulle följa med och sen pendla lite fram och tillbaka så mycket jag kan (med tanke på mina jobb och åtaganden jag har i Sverige). Men vi fick reda på att jag som kvinna inte får vara på boxningsgymmet". 

"Jag är både arg och irriterad.  Men mest ledsen. Ledsen att inte få följa med honom till andra sidan jorden.Ledsen att inte kunna fortsätta det fina arbetet vi börjat göra i träningsväg. Men mest ledsen att inte få spendera mina dagar med honom", skrev Elin då. 

Sedan dess har paret haft distans och Anthony har legat i hårdträning med ett strikt schema gällande både träning och kost. 

Men nyligen hände någonting oväntat. 

Elin Härkönen erbjuds jobb

Elin har nämligen åkt till Miami för ett umgås med sin käreste. Och under resan beslöt hon sig för att stanna lite längre än väntat. 

På ett av gymmen såg nämligen de som arbetade där när Elin coachade Anthony med både övningar och sparring. De blev då så imponerade att de gick fram till henne och frågade om hon ville ha jobb. 

"Blev just erbjuden jobb av de som jobbar på Anthonys gym. De har sett när jag coachat honom och när vi tränat ihop. Blev väldigt smickrad", skrev Elin. 

Huruvida Elin kommer att tacka ja till erbjudandet – det är ännu oklart.