Lördag 25 Jun
Stockholm

Linn Ahlborg nya besked – efter uppbrottet från Carl: "Saker har hänt"

Linn Ahlborg och pojkvännen Carl Linder har gjort slut
Linn Ahlborg och pojkvännen Carl Linder har gjort slut. Foto: Instagram/linnahlborg/Youtube

Linn Ahlborg och hennes pojkvän Carl Linder har gjort slut och influensern är mitt uppe i en tuff tid. Det berättar hon mer om i en ny vlogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Hösten 2020 gick influensern Linn Ahlborg22, ut med att hon funnit kärleken i den två år äldre Carl Linder, 24.

Carl syntes titt som tätt i Linns vloggar, och till vardags studerar han fastighetsutveckling på KTH. Sedan hösten 2019 jobbar Carl även med appen Memmo där kändisar säljer personliga hälsningar till fans.

Här kan du läsa mer om Linn Ahlborgs ex Carl Linder.

Foto: Instagram/linnahlborg

Influensern Linn Ahlborg och Carl Linder har gjort slut

Men knappt två år efter kärleksbeskedet gick Linn Ahlborg ut med den tråkiga nyheten att hon och Carl gått skilda vägar.

"Jag och Carl har tyvärr valt att gå isär. Det var ett väldigt gemensamt beslut så det finns inget utrymme för spekulationer", skrev Linn på sin Instagramstory.

Ett par dagar senare valde hon att öppna upp sig lite mer om hennes känslor efter uppbrottet. 

"Jag lämnade fast jag ville vara kvar. För mig", står det i en anteckning från mobilen som Linn delade med sig av.

Foto: Youtube

Linn Ahlborgs nya besked om måendet – efter uppbrottet från Carl

Under fredagen la Linn Ahlborg upp en ny vlogg på sin Youtube med namnet "Singel". I den inleder hon med att prata lite om uppbrottet – och klargör att den senaste tiden varit allt annat än enkel.

– I'm back, och saker har hänt, så att säga. Det är numera bara jag som bor i det här hushållet. I'm a single pringle, känns helt sjukt. Men ni som följer mig på Instagram har ju sett att jag och Carl inte längre är ett par, säger Linn Ahlborg och fortsätter:

– Ni måste också förstå att det här är inte nånting som har hänt över en dag. Det här har liksom varit en inre kamp i mig i många veckor, men livet måste gå vidare.

Foto: Youtube

"Jag ska göra mitt bästa"

I vloggen får följarna därefter hänga med Linn på en fotografering för det egna klädesmärket LXA, ett event för en Kylie Cosmetics-kampanj hon själv är med och frontar – för att sedan avslutas med tårar hemma i hennes soffa.

– Som sagt så går det väldigt mycket upp och ner just nu, och de dagar ni fått se nu har varit bra dagar. Men det finns också sådana här liksom. Jag ska göra mitt bästa för att komma tillbaka hit, men som ni ser är det lite svårt. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.