Helene Fransson, känd från Farmen 2022, släpper erotikpodd
Helene Fransson, känd från Farmen 2022, släpper erotikpodd - Foto: Sandra Qvist/Instagram

Realitystjärnan släpper egenskrivna sexnoveller: "Gör er redo säger jag bara"

Helené Fransson, 26, kom tvåa i Farmen 2022 – men har sedan dess bytt gårdsliv mot erotik och lust. Den 5 juni släpper hon podcasten "Mina erotiska sexnoveller", skriven och inläst av henne själv.


Cecilia "Cissi" Ahlborg, 39, kammade hem vinsten i Farmen 2022 efter en final som innehöll både blod, svett och tårar. 

Hon möttes av jubel från de övriga deltagarna som befann sig på läktaren, och efter finalen firade de säsongsavslutningen i en efterfest som hette duga. Den innehöll både sexrykten, stölder och hetsiga bråk.

Kom tvåa i Farmen - föll på målsnöret

Tvåa i Farmen blev Helené Fransson, 26, som föll på målsnöret efter att ha skadat sig på ett yxskaft i den nervkittlande finalen. 

Foto: TV4

I en intervju med Hänt berättade Helene att hon fortfarande han men av skadan under våren 2022 när programmet sändes, flera månader efter inspelningens slut.

Farmen-Helenés nya satsning: Sexnoveller

Men förlusten i Farmen-finalen verkar inte ha satt allt för många käppar i Helenés energihjul, för sedan några månader tillbaka har hon arbetat med ett helt nytt projekt – på temat erotik.

Under söndagen gick hon ut med nyheten att hon släpper en podcast med namn "Mina egna sexnoveller".

– Okej nu säger jag den stora nyheten som jag suttit och hållit på i typ två månader, det är att jag har startat en podd, säger Helené Fransson på Instagram.

I nästa videosekvens på Instagram delar Helené med sig av en sneakpeak från det första avsnittet, som inte håller tillbaka på krutet, om man säger så.

Foto: Instagram/helenefransson

"Vill normalisera pratet om sex och lust"

Till Nyheter24 berättar Helené att hon alltid älskat att läsa och skriva om erotik för att det gör det lättare för henne att visualisera sexuella situationer. Målet med podcasten är att inspirera sina följare till nya idéer i sängkammaren.

– Och sedan vill jag givetvis normalisera pratet om sex och lust, att det inte är onaturligt att prata om intimitet, säger hon till Nyheter24.

Sedan hon gick ut med nyheten att hon släpper en egen, erotisk podd har hon fått motta både ris och ros.

– Jag har fått en del tråkiga meddelanden om att jag endast söker uppmärksamhet, vilket är tråkigt då jag gör det med goda avsikter. Men har också fått så mycket positivt! Många som verkligen ser fram emot att lyssna, säger Helené Fransson till Nyheter24. 

Det första avsnittet av Mina egna sexnoveller" släpps 5 juni.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".