Magdalena Graaf och Louie Marti
Magdalena Graaf och Louie Martis vistelse på campingen tog en dramatisk vändning. - Foto: Instagram/graafmagdalena

Magdalena Graaf och Louie Marti i aggressivt bråk på camping: "Äckliga"

Magdalena Graaf och hennes kärlek Louie Marti befann sig på en camping, när det utbröt stor dramatik. På sin blogg berättar Magdalena att några män kom till husvagnen när hon var där själv, varpå fästmannen Louie fick gripa in.


Magdalena Graaf, 46, har ständigt något på gång, vilket följarna får ta del av genom hennes blogg. Där uppdaterar hon dagligen sina läsare om livet tillsammans med kärleken Louie Marti, 44. 

Magdalena Graafs ärliga ord om svårigheterna med Louie Marti

Det var just på sin blogg som Magdalena nyligen ärligt berättade om de tuffa och stora förändringarna som sker i hennes liv. Något som skapar stor oro i hennes relation med Louie Marti. 

“Jag kan skriva om det till ER här inne? Men jag skulle ha svårt att prata med min Louie om det. Låter konstigt, men känslan av att känna sig lite avdankad, värdelös, oanvändbar skuggar över mig ibland”, förklarade Magdalena. Läs mer här

Foto: Stella Pictures

Louie Martis nya satsning – nu lämnar han Magdalena Graaf

Nyligen la Louie Marti upp en story på sin Instagram som nog väckte en hel del funderingar hos följarna. Han har tagit sig an ett riktigt stort projekt, som kommer innebär en hel del tid ifrån Magdalena. 

Louie har nämligen köpt en båt, som han har storslagna planer för. Läs mer här

Magdalena Graaf och Louie Marti i bråk på campingen 

För några dagar sedan gav Magdalena sina läsare en liten uppdatering om fästmannens projekt. 

“Vi ska åka till Västerås och fixa med båten och bo i husvagnen inatt. Grilla lite på campingen och fixa det sista innan den sjösätts", berättade Magdalena. 

Men den här mysiga resan tog sedan en dramatisk vändning, något som Magdalena skrev i ett inlägg under måndagen. 

“Blev harassed av några riktigt läskiga, påtända och fulla gubbar igår. Ett gäng långtidsarbetare som bodde på campingen i stugor (vågar knappt skriva va de kom ifrån, för då är man väl både rasist, elak och ond)”, skriver hon. 

Magdalena Graaf om händelsen: "Närgångna och äckliga"

Magdalena berättar hur de dök upp vid husvagnen när hon befann sig där själv. Hon beskriver männen som “närgångna och äckliga”. 

Foto: Stella Pictures

“Louie kom genast hem när det inte gav sig, och sa till dem på skarpen. De gav sig inte då heller, och började mucka med Louie, vifta med cigarretterna i hans ansikte och skrika (vilka idioter)”, skriver hon och fortsätter: 

Vi vet ju alla hur Louie ser ut, och när han väl blir sur (händer ytterst sällan) Då tror jag vem som helst hade vänt på klacken och sprungit med andan i halsen.” 

"Rädd att de skulle komma tillbaka och mucka med Louie"

Magdalena uppfattade det som att männen var påverkade av något, då hon upplevde det som att de var "avtrubbade och aggressiva". 

Hon beskriver sedan att Louie pratade med campingen, och fick reda på att flera andra hade klagat. 

“De blev beordrade att lämna campingen. Så skönt! Nu vågar man gå på toan själv. Var riktigt rädd inatt, att de skulle komma tillbaka och mucka mer med Louie”, avslutar Magdalena.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Harry Styles stalker får fängelse

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".