Erica och Patrik har gjort slut
Erica och Patrik har gått skilda vägar. - Foto: Instagram/ericalindbergs

Efter spekulationerna – realitystjärnorna har gjort slut: “Visa respekt”

​Erica Lindberg och Patrik Ekblom fann varandra i Paradise Hotel 2020 och har sedan dess blivit sambos och köpt hus. Nu har paret gått ut med att de har gjort slut. “Vi vill att ni visar respekt och inte ställer följdfrågor", skriver Erica på Instagram.


Erica Lindberg, 25, och Patrik Ekblom, 32, fattade tycke för varandra när de medverkade i realityprogrammet Paradise Hotel 2020. 

De starka känslorna till trots valde Patrik att skicka ut Erica i tävlingens slutskede. 

Erica Lindberg och Patrik Ekblom träffades i Paradise Hotel

Men utanför huset förläts detta och Erica och Patrik blev ett par. Sedan dess har paret hunnit med att bli sambos, köpa hus tillsammans och startat en gemensam Youtube-kanal. 

I oktober förra året väcktes en del frågetecken när både Erica och Patrik letade efter varsitt nytt boende på Instagram. 

“Fråga inte varför vi söker nya bostäder, för ni har ingen aning, så spekulera inte ens”, skrev Erica då. 

Följarna har spekulerat: "Har ni gjort slut?"

Och spekulationerna slutade inte där. Under den senaste bilden som Erica har lagt upp på henne och Patrik, för 13 veckor sedan, fylls kommentarsfältet av frågor om de har gjort slut. 

Foto: Skärmavbild/Instagram/ericalindbergs

På onsdagen nåddes följarna av den tråkiga nyheten att nu har faktiskt parets kärlekssaga nått sitt slut. På Instagram skriver Erica att hon och Patrik har valt att gå skilda vägar. 

Erica Lindberg och Patrik Ekblom har gjort slut: "Ett gemensamt beslut"

Foto: Instagram/ericalindbergs

“När ett kapitel tar slut”, inleder hon inlägget följt av ett brustet hjärta. 

Erica skriver att många av följarna har haft uppbrottet på känn. 

“Som många av er kanske redan har förstått så är jag och Patrik inte tillsammans längre. Detta är ett gemensamt beslut och inget särskilt har hänt utan ibland fungerar man bättre utan att vara i en kärleksrelation. Vi har lärt oss mycket av varandra under dessa år, och vi är så glada att ni har velat följa oss genom företagande, investering, på youtube, och husköp.”

Hon avslutar inlägget med att be följarna att visa hänsyn. 

“Vi vill förstås att ni visar respekt och inte ställer följdfrågor. Vår resa tar inte slut här, den får bara en annan destination”, skriver hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!