Gunilla Persson är orolig för sin dotters sjukdomstillstånd.
Gunilla Persson är orolig för sin dotters sjukdomstillstånd. - Foto: Instagram/Gunilla Persson/Erika Persson

Gunilla Persson om dottern Erikas sjukdom: “Sitter fortfarande instängd”

Den forna Hollywoodfrun Gunilla Persson uttrycker sin oro för sin dotteras hälsa. Gunilla berättar att hon ber mycket till gud efter Erika Perssons snabba insjuknande.


Gunilla Persson, 63, har knappast klivit ur rampljuset sedan hennes medverkan i Svenska Hollywoodfruar. Hon syns ofta på tv och i media – och ligger definitivt inte på latsidan i de egna kanalerna. 

Men någon som kanske till och med trumfar Gunilla Persson som Sveriges snackis är dottern Erika Persson, 19. Erika har numera nästan 60 000 följare på Instagram och tenderar att chockera följarna med förvirrande, om inte kontroversiella, inlägg

Nu berättar Gunilla Persson om sin oro för dotterns hälsa.

Foto: Instagram/Gunilla Persson

“Hon är verkligen sjuk”

I mitten på maj gick Erika Persson på Shabang, en festival för musik och konst i San Luis Obispo. Men festivalen blev inte enbart en trevlig kulturupplevelse för Erika, utan istället insjuknade hon snabbt under sin vistelse. 

“Hon är verkligen sjuk i San Luis Obispo och jag är naturligtvis orolig.”, skriver Gunilla Persson i sin blogg. 

Det visade sig nämligen att Erika drabbats av covid-19.

“Ve och fasa!”, skriver Gunilla och fortsätter:

“Jag tycker inte om musikfestivaler då man springer omkring som om Covid inte existerar och trängs med varandra utan masker för ansiktet”.

“Ber så mycket till Gud”

Nu sitter Erika Persson i karantän i familjens gästhus, och sitter där än. Gunilla Persson berättar att de måste agera med försiktighet och följa läkares rekommendationer. 

“Som den oroliga mamma jag är ber jag så mycket till Gud att hon fått en mild variant av detta hemska virus som har förstört så mycket för oss alla”, skriver Gunilla på bloggen och tillägger:

“Mamma dör om hon får Covid”.

/
Senaste nytt

Paow ångrar att hon tog Ozempic – det här hände

igår 21:57

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

igår 15:27
Robinson-profilen Tove Dalsryd fortsätter att engagera ute i stugorna. Efter sin medverkan i tv har hon valt att dela med sig en hel del kring det som händer i hennes liv.

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

igår 15:15
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

igår 14:52
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.

"Shane MacGowan var en fantastisk poet"

igår 14:30
Shane MacGowan var så mycket mer än "A fairytale of New York", tycker GP:s musikjournalist Johan Lindqvist som minns en stor poet, sångare och outsider.

Han blev den irländska musikens enfant terrible

igår 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".