Influensern Nina Glimsell är nybliven mamma till sonen Phoenix
Influensern Nina Glimsell är nybliven mamma till sonen Phoenix - Foto: Instagram/ninaglimsell

Nina Glimsells första ord om tuffa förlossningsskadan: "Kan inte ens gå på toa"

Nina Glimsell är nybliven mamma till sonen Phoenix och lämnar en tuff graviditet, men en en ännu tuffare förlossning bakom sig. Nu berättar hon om smärtan och skadorna hon drabbades av.


Influensern Nina Glimsell28, tog hela svenska folket med storm när hon dundrade in i Paradise Hotel-säsongen 2018. Under inspelningen föll hon pladask för deltagaren Marcelo Peña, som hon inledde ett förhållande med på hemmaplan. 

Men kärleken blev inte evig för paret, och nu när Nina hittat kärleken på nytt har hon valt att hålla honom hemlig. Det var inte förrän alldeles nyligen som hon delade med sig på en första bild på sin fästman, som hon också har den fem veckor gamla sonen Phoenix med.

Här kan du läsa mer om Nina Glimsells pojkvän Philip Elgestål.

Foto: Instagram/ninaglimsell

Nina Glimsells tuffa förlossning - sprack grad tre av fyra

Men första tiden som mamma har kantats av smärtor för Nina Glimsell, vilket hon delade med sig av på sin Instagramstory tidigare i veckan. 

Under en frågestund lämnade nämligen en följare en syrlig kommentar om att hennes nyfödde son, son Nina refererat till som en stor bebis, inte vägde tillräckligt mycket för att klassas som det. Då var Nina snabb med att ryta ifrån.

"Folk är så patetiska herregud, för det första, Phoenix var 53 cm lång, vägde 3940 gram och hans HUVUD var 38 cm. Jag SPRACK grad 3 bristning, jag kan inte ens gå på toa normalt, så om jag tycker att min bebis är STOR så tycker jag det", skriver Nina Glimsell på Instagram.

Foto: Instagram/ninaglimsell

Under förlossningen drabbades Nina av en sfinkterruptur i tredje bristningsgraden – en skada eller spricka mellan kvinnans slida och ändtarmsöppning. 

Skadan räknas som en av de allvarligare bland vanliga förlossningsskador.

Foto: Instagram/ninaglimsell

Nina Glimsell ställer krav på nästa förlossning

Nina Glimsell beskriver läkningsarbetet som obeskrivligt tufft och kommer vara tydligare med sina önskemål om det blir någon ytterligare graviditet i framtiden. 

"Om vi vill ha fler barn i framtiden blir det ett planerat snitt, ingen jävla människa ska få säga emot mig denna gången, är fortfarande arg och besviken på upplevelsen jag fick angående min förlossningsrädsla. Och se vilken förlossning jag fick? VÄRRE än det jag var rädd för...", skriver Nina Glimsell på Instagram.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!