Paow Snapchat
Är det.....? - Foto: kattpaow/Instagram

Paow chockar med nya bilden – är det slut med Alexander Zobel?

Paulina "Paow" Danielsson har det senaste året varit tillsammans med danske jetset-killen Alexander Zobel. Men hennes senaste bilder på Instagram väcker nu oro hos följarna (läs oss).


Paulina "Paow" Danielsson, 27, åkte för cirka ett år sedan på en resa till Mexiko tillsammans med vännen Josefin Ottosson. Resan kantades av fest, dagar på stranden och besök på mysiga restauranger. Men en annan grej hände också...

Paow blev nämligen blixtkär i den danske jetset-profilen Alexander Zobel. Paret träffades under en utekväll och har sedan dess varit oskiljaktiga. 

Paow och Zobel träffades i Mexiko. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Paow om resan med Alexander Zobel: "Fick inte"

Paret har under sin relation växlat mellan att bo i Sverige och Danmark. Men någonting som varit tydligt är att Paow inte alls trivts i Köpenhamn. Trots det lyxiga livet tillsammans med Alexander Zobel. 

Detta har hon skrivit beror på att hon har svårt för människorna där samt att hon fått både drinkar kastade på sig ute samt nekats att komma in på krogen. 

Paow trivs inte i Danmark. Bildkälla: kattpaow/Instagram
Bildkälla: kattpaow/Instagram

Men hennes inlägg om Danmark skulle komma att bli ett problem bland Alexander Zobels bror och hans vänner. När han nyligen reste iväg till Cannes fick Paow nämligen inte följa med. Anledningen? Hon var inte bjuden. 

Under veckan har hon publicerat två bilder angående problemen hon haft med Instagram. Samtidigt passade hon på att lägga ut ännu en bild på Snapchat. Och den har nu rört upp en del tankar hos hennes följare. 

Paow på Snapchat. Bildkälla: kattpaow/Instagram

"Tagga hot girl summer då", skrev hon på en bild. 

Hot girl summer är ett uttryck som ofta används av tjejer som precis blivit singlar. Hon skriver också på en bild att hon flyttat hem till sitt gamla flickrum. 

Bild från Snapchat. Bildkälla: paulinadanielsson/Snapchat

Så frågan är nu – har Zobel och Paow gjort slut?

Vad som än skett hoppas vi att Paow mår bra och hoppas på att hon får en fin sommar tillbaka i Sverige. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!