Magdalena Graaf och Louie Marti planerar att köpa hus
Paret har nu storslagna planer. - Foto: Instagram/graafmagdalena

Louie Marti avslöjar stora beslutet i relationen med Magdalena Graaf

Magdalena Graaf och fästmannen Louie Marti har ständigt många bollar i luften. Nu avslöjar Louie att paret tar ett riktigt stort steg tillsammans – för allra första gången…


I början av året väcktes misstankar hos följarna att det var en fnurra på tråden mellan paret Magdalena Graaf och Louie Marti. Detta då de som en blixt från klar himmel slutade följa varandra på Instagram. 

Men som tur var rörde det sig inte om något uppbrott, utan Magdalena hade en rimlig förklaring till situationen. Mer om det kan du läsa här.

Magdalena Graaf om svårigheterna i relationen med Louie Marti

Även om det inte var ett uppbrott på agendan just då så stöter Magdalena och Louie, precis som vilket par som helst, på hinder då och då. 

Nyligen berättade Magdalena ärligt om de tuffa och stora förändringarna som sker i hennes liv. Något som skapar stor oro i hennes relation med Louie Marti. 

“Jag kan skriva om det till ER här inne? Men jag skulle ha svårt att prata med min Louie om det. Låter konstigt, men känslan av att känna sig lite avdankad, värdelös, oanvändbar skuggar över mig ibland”, förklarade Magdalena. Här kan du läsa mer om den tuffa motgången

Foto: Stella Pictures

Louie Martis nya stora satsning

Nyligen gick Louie Marti ut med ännu en bomb som troligtvis satte igång spekulationerna hos följarna. Han har tagit sig an ett minst sagt stort projekt. Läs mer här

Louie har nämligen köpt en båt, som han har storslagna planer för. För Hänt har Louie berättat att båten kommer gå att hyra för event och fester, men även för privat bruk. 

För tidningen berättar han att båten, som går under namnet Ferdinand, snart kommer sjösättas. Redan under den kommande veckan kan det ske! 

Men nu har Magdalena och Louie ännu en maffig plan i kikaren! För Hänt berättar Louie att han och Magdalena och Magdalena nu planerar att ta ett riktigt stort steg i relationen. 

Magdalena Graaf och Louie Martis storslagna planer

Paret planerar nämligen att köpa ett hus i Torrevieja i Spanien. Det storslagna köpet blir det första de gör tillsammans. 

Och det är ingen mindre än Louies egna kusin som ska hjälpa dem med lyxköpet då han, passande nog, äger en mäklarfirma. 

– Han ska få lösa ett stort vacker hus till oss, det blir det första vi köper tillsammans, berättar Louie.

Det paret är ute efter är ett stort hus med plats för alla barnen, men även med flertalet rum för vänner och familj att bo i när de kommer dit. 

– Varje rum ska vara som en svit, så varje person som kommer får ett eget badrum, säger Louie till Hänt

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

idag 14:27

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.