Katrin Zytomierskas senaste Instagrambild oroar följarna

Det är på Instagram som Katrin Zytomierska publicerat ett inlägg där hon känner sig ledsen och nedstämd. "Kommer att dela det en dag".


Livet rullar sannerligen på för entreprenören och nöjesprofilen Katrin Zytomierska, 44. Katrin driver idag eget företag som hon bollar ihop med livet som trebarnsmamma. Och det är minst sagt full rulle. 

Mitt i det fullspäckade livspusslet valde hon dock nyligen att åka iväg på en romantisk resa tillsammans med en mystisk man som hon valt att hålla hemlig. På bilderna från Grekland visades det upp vackra solnedgångar, mysiga middagar och lyxiga miljöer. En del hångel – det visades också upp. 

"Ja men börjar det bli lite för härligt i mitt flöde nu? Ja men jag håller med men vad ska man göra?! Livet är härligt och nu fick jag just uppleva något för mig helt nytt nämligen ”floating breakfast” - otroligt härligt och smart påhitt!", skrev hon till ett av sina inlägg.

En bild som senare raderades. Bildkälla: katrinzytomierska/Instagram

Men nu tycks livet ha fått sig en vändning. 

Katrin Zytomierskas inlägg oroar följarna

Det var under tisdagen som Katrin publicerade att väldigt känslosamt inlägg på sin Instagram. Hon skrev bland annat om ångesten över att inte kunna vara med på sonen Rambos skolavslutning på grund av att hon just nu befinner sig på resande fot. 

"Jag missar Rambos skolavslutning idag för att jag inte har ett val. Jag är där jag är av en orsak jag inte kan styra över. Pratade just med dem på FaceTime och jag kan omöjligt hålla tårarna tillbaka", skriver hon och fortsätter. 

"Livet är tufft det vet vi alla. Jag har en tuff period just nu och jag krigar. Tur att jag är så bra på att hålla upp fasaden med fina bilder på insta men ni känner ju mig… Jag kan aldrig dra lögnen fullt ut. Mitt hjärta blöder. Jag kommer dela med er en dag. Såklart. Jag delar allt med er. Men inte just nu", skriver hon. 

Nu möter Katrin starkt stöd i kommentarsfältet, bland annat från Bingo Rimér som skriver "Allt blir bra. Vi håller ihop familjen".

Vi hoppas att Katrin snart mår bättre. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!