Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har haft X antal fester i sina dagar. - Foto: Youtube/Stella Pictures

Nu avslöjas nya sjuka detaljer om Bianca Ingrossos hemmafester

Det är sedan tidigare känt att Bianca Ingrosso haft en del vilda fester. Men nu väljer en i hennes familj att berätta hur vilda de egentligen var.


Det är få som missat att Pernilla Wahlgren i skrivande stund håller på att bygga sitt drömhus ute på Lidingö. Renoveringen har under flera månader varit i full gång och huset har till och med fått sin egen Instagram. 

Nu kommer det att vara Pernilla, Theo Wahlgren och (troligtvis) pojkvännen Christian Bauer som bosätter sig i den nybyggda lyxvillan. Detta då resterande del av Pernillas barnskara, Benjamin, Oliver och Bianca är utflugna. 

Tidigare bodde hela familjen i den ikoniska gröna villan som skymtats i Wahlgrens värld. Och där har det sannerligen runnit en del vatten under det husets broar. 

Detaljerna om Bianca Ingrossos fester: "Dörren försvann"

I huset på Lidingö var det ofta fest när mamma Pernilla Wahlgren var borta, och det gick inte alls lugnt till. Den som anordnade festerna var ingen mindre än Bianca. 

Det beryktade huset. Bildkälla: Discovery+

När Pernilla trodde att morföräldrarna passade Bianca var det istället vild fest som halva Stockholm var bjudna till. Det kom så pass många till den gröna Lidingövillan att det ofta ringlade sig en kö ned på gatan. Bianca har tidigare berättat att ytterdörren en gång försvann under en fest mitt i vargavintern.

– Det hade väl bildats is eller något under den och så lossnade den, då var det några som gömde dörren, berättade hon då.

Men det stannar inte där. 

Det sexades nämligen i husets alla rum, dracks ur barskåp samt en annan specifik händelse som Benjamin berättade om i förra veckans avsnitt av Ursäkta-podden. 

– En gång kom mamma hem tidigare än väntat och huset var då smockfullt med folk. Hon stod helt stilla och ba 'var.... är ....Bianca?'. Men det visade sig då att Bianca hade dragit vidare – till en annan fest då hon inte tyckte sin egna höll måttet, skrattar Benjamin. 

Ikoniskt. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!