Lördag 2 Jul
Stockholm

Bonde-Ellinor hyllas efter lättklädda bilden: "En kropp..."

Ellinor bonde söker fru
Bonde-Ellinor publicerade en bild som hon först inte tänkte lägga upp. Foto: Instagram

Ellinor Eke-Göransson fångade publiken under sin medverkan i Bonde söker fru 2021. Men kärlekssagan mellan henne och Filip Nilsson rann ut i sanden och idag är Ellinor single as a pringle.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i slutet av maj som Bonde söker fru-paret Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson gick ut på sina sociala medier och berättade att de valt att gå skilda vägar.

För den med trytande minne var det ju så att Bonde söker fru 2021 slutade med att Filip valde en annan av brevskrivarna i sitt slutliga val – nämligen Lina. Inte långt efter uppdagades det att Lina och Filip valt att gå skilda vägar efter att kamerorna stängts av. 

Tillbaka på gården när Linda Lindorff hälsade på ett tag senare – det var Ellinor. 

Foto: TV4
Foto: TV4

Efter uppbrottet har Ellinor skrivit på sin Instagram att hon inte kommer att vilja prata om uppbrottet och att hon under sina frågestunder inte vill ha frågor om vad det var som hände. 

Men utanför uppbrott och krossade hjärtan så fortsätter Ellinor att engagera sina följare med annat innehåll. Och dom älskar det. 

Ellinor Eke-Göransson hyllas efter bilden

Det är få som missat att Sverige just ju frälsts med fantastiskt väder. Bland annat så ska midsommarhelgen bli solig som aldrig förr. 

Någon som anammat det hela är Ellinor som på sin Instagram visar upp en härlig bild från en dag där hon, klädd i bikini och solhatt, tar sig en kaffe på terassen. 

Men det var först inte självklart att bilden skulle åka upp. 

"Först tänkte jag 4738 gånger på om jag faktiskt kunde lägga upp när jag bara har bikini på mig.. Sen tänkte jag att varför i hela världen skulle jag inte kunna göra det? Ni vet en kropp, en bikini, en bikinikropp osv…", skriver hon. 

I kommentarsfältet haglar nu hyllande och kärleksfulla ord in från följarna: 

"Du inspirerar"

"Känner igen mig i dina tankar vad det gäller allt du skrev, och du har rätt i allt"

"Klart du kan. Grymt fin"

"Heja dig! Så snygg"

Härligt!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.