Bonde-paret Ellinor och Filip gjorde slut i våras
Bonde-paret Ellinor och Filip gjorde slut i våras - Foto: TV4

Bråk på Bonde-Ellinors Instagram – efter kängan mot Filip

En ny bild på Instagram har fått Bonde söker fru-Ellinors följare att rikta kritik mot expojkvännnen Filip – och det är ord och inga visor.


Bonden Filip Nilsson, 27, träffade kärleken Ellinor Eke Göransson, 27, under Bonde Söker fru 2021. Trots deras uppenbara kemi i programmet var det inte förrän efter inspelningens slut som paret fann varandra på riktigt och de djupare känslorna uppstod. 

Men ibland går inte allt som man tänkt sig, och kärlekssagan mellan Bonde-paret tog dessvärre slut i maj i år.

Foto: TV4

"För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Bonde-Filip var desto mer förtegen med att uttala sig om uppbrottet. Han har hittills bara lämnat en fåordig kommentar till Hänt:

– Nej, det vill jag inte säga något om. Det är vår ensak.

Här kan du läsa mer om Bonde-Ellinors liv efter uppbrottet från Filip.

Foto: Instagram/ellinoreke

Fokuserar på jobb och familj

Sedan förhållandet tog slut mellan henne och Filip har Ellinor gått vidare med sitt liv och lagt fokus på vänner, familj och jobb. 

"Det är verkligen full fart i mitt liv just nu men jag älskar det! Att planera kommande äventyr och umgås med familj, vänner och kollegor gör att livet faktiskt känns jäkligt härligt", skrev hon i ett peppigt inlägg på Instagram någon vecka innan midsommar.

Men trots att stämningen allt som oftast är god på Ellinors Instagram så händer det att tonen blir irriterad och otrevlig – och hennes senaste bild i flödet fick följarna att gå hårt åt expojkvännen Filip.

Bonde-Ellinors upprörda följare: "USCH"

"Så fin bild. Bättre än en gård på landet...", skriver plötsligt en följare i kommentarsfältet på Ellinors somriga bild. 

Det startade en diskussion mellan två följare, där Filip kastades under bussen.

"Sitta där ensam och serva en bonde med mat och kakor. Tvätta hans tvätt. USCH", skriver den upprörda följaren.

Foto: Instagram

Ellinor Eke-Göransson har inte kommenterat utspelet.

Relaterat
Senaste nytt

"Only murders in the building" får ny säsong

Irma Lehtsalo om framgången: "Jag är jag"

2 timmar sedan
Efter att ha utnämnts till "Årets raket" av Medieakademins maktbarometer berättar Irma Lehtosalo om framgången på sociala medier tillsammans med Markoolio. – Nu har hon över 300 000 följare på Instagram, berättar sonen.

Lasse Berghagens chockbesked i "Vilket liv" gör Renée Nyberg stum

3 timmar sedan
Lasse Berghagen gästar "Vilket liv" i TV4 och där avslöjas den ena hemligheten efter den andra. En sak som Lasse väljer att dela med sig av får Renée Nyberg att skrika rakt ut för att sedan bli helt stum.

Premiär på Operan efter dödsolyckan

idag 17:34
Efter dödsolyckan på Kungliga Operan för snart två veckor sedan välkomnas publiken nu tillbaka igen, enligt ett pressmeddelande.

Lernström: "Idol" kommer alltid vara intressant

idag 16:02
Ett startfält med unga och ambitiösa finalister är redo för höstens "Idol". Samtidigt ryker flera stora program på TV4 när kanalen skär ner. Jag tror att tittarna kommer att gilla deltagarna och deras berättelser, säger programledaren Pär Lernström.

Pernilla Wahlgrens följare rasar på artikeln: "Otroligt kränkande"

idag 15:20
En artikel om Pernilla Wahlgren i Aftonbladet fick följarna att gå i taket. En av de som har reagerat starkt på rubriken är TikTok-stjärnan Sanna Dollan.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.