Måndag 15 Aug
Stockholm

Bråk på Bonde-Ellinors Instagram – efter kängan mot Filip

Bonde-paret Ellinor och Filip gjorde slut i våras
Bonde-paret Ellinor och Filip gjorde slut i våras. Foto: TV4

En ny bild på Instagram har fått Bonde söker fru-Ellinors följare att rikta kritik mot expojkvännnen Filip – och det är ord och inga visor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bonden Filip Nilsson, 27, träffade kärleken Ellinor Eke Göransson, 27, under Bonde Söker fru 2021. Trots deras uppenbara kemi i programmet var det inte förrän efter inspelningens slut som paret fann varandra på riktigt och de djupare känslorna uppstod. 

Men ibland går inte allt som man tänkt sig, och kärlekssagan mellan Bonde-paret tog dessvärre slut i maj i år.

Foto: TV4

"För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Bonde-Filip var desto mer förtegen med att uttala sig om uppbrottet. Han har hittills bara lämnat en fåordig kommentar till Hänt:

– Nej, det vill jag inte säga något om. Det är vår ensak.

Här kan du läsa mer om Bonde-Ellinors liv efter uppbrottet från Filip.

Foto: Instagram/ellinoreke

Fokuserar på jobb och familj

Sedan förhållandet tog slut mellan henne och Filip har Ellinor gått vidare med sitt liv och lagt fokus på vänner, familj och jobb. 

"Det är verkligen full fart i mitt liv just nu men jag älskar det! Att planera kommande äventyr och umgås med familj, vänner och kollegor gör att livet faktiskt känns jäkligt härligt", skrev hon i ett peppigt inlägg på Instagram någon vecka innan midsommar.

Men trots att stämningen allt som oftast är god på Ellinors Instagram så händer det att tonen blir irriterad och otrevlig – och hennes senaste bild i flödet fick följarna att gå hårt åt expojkvännen Filip.

Bonde-Ellinors upprörda följare: "USCH"

"Så fin bild. Bättre än en gård på landet...", skriver plötsligt en följare i kommentarsfältet på Ellinors somriga bild. 

Det startade en diskussion mellan två följare, där Filip kastades under bussen.

"Sitta där ensam och serva en bonde med mat och kakor. Tvätta hans tvätt. USCH", skriver den upprörda följaren.

Foto: Instagram

Ellinor Eke-Göransson har inte kommenterat utspelet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.