Lovisa Worge visar nu upp nya kärleken.
Lovisa Worge visar nu upp nya kärleken. - Foto: Instagram/lovisaworge

Kärleksfulla bilderna – här visar Lovisa Worge upp nya killen

Lovisa Worges kärleksliv är återigen på tapeten. Bianca Ingrosso har tidigare droppat hintar om att bästisen har skaffat sig en flamma, och under midsommarhelgen publicerade Lovisa de första kärleksfulla bilderna.


Bianca Ingrosso och Lovisa Worge har varit vänner sedan Bianca anställde Lovisa som hennes assistent 2018. Bara två år senare slutade Lovisa som Biancas assistent, men bästisarna förblev kollegor. Lovisa fortsatte nämligen att jobba på skönhetsföretaget Caia Cosmetics. 

Lovisas CV har sedan dess fortsatt växa. I våras släppte nämligen “Ani Jewels” sin första smyckeskollektion, med Bianca Ingrosso och Lovisa Worge i spetsen

Men tjejerna jobbar inte bara tätt ihop, de är även bästa vänner  – vilket betyder att de vet en hel del om varandras privatliv, inklusive på kärleksfronten. 

Bianca Ingrossos avslöjande om Lovisa Worges kärleksresa

I en Youtube-video berättade Bianca Ingrosso nyligen om Lovisa Worges eskapader i utomlands. Bianca avslöjade att Lovisa Worge hade åkt till Norge för att besöka en kille och spendera helgen med honom. 

– Jag hade ju aldrig vågat åka och hälsa på en kille sådär i ett annat land en hel helg, sa Bianca då. 

Här kan du läsa mer om när Lovisa Worges kärleksresa lämnade Bianca Ingrosso i chock

Bianca Ingrossos hint om Lovisa Worges kille

På samma tema fick fansen kort därpå ännu en kärleksuppdatering från Lovisa. Under en lunch för några veckor sedan sedan hintade nämligen Bianca Ingrosso, i en vlogg, om hur det går på den romantiska fronten för Lovisa. 

– Men jaha, hur går det med din kille då, frågade Bianca. 

– Haha, det går bra, svarade Lovisa kryptiskt. 

Foto: Youtube/Bianca Ingrosso

Lovisa Worges första bilder med sin kärlek

Vem denna norska “mystery man” var förblev ett mysterium – fram till nu. Under midsommarhelgen fick nämligen Lovisas Instagramföljare en ordentlig ledtråd till vem det kan tänkas vara. 

Under högtidsfirandet publicerade Lovisa de första kärleksfulla bilderna på, vad man kan anta vara, hennes flamma. 

Foto: Instagram/lovisaworge
Foto: Instagram/lovisaworge

Den uppmärksamme följaren kunde även se Lovisa sitta mellan benen på vad som ser ut som samma kille på Bianca Ingrossos Instagramstory från midsommarhelgen. 

Foto: Instagram/biancaingrosso

Vem är Lovisa Worges pojkvän?

På ytterligare en Instagrambild, som senare raderades, stod Lovisa Worge och kramade om en kille, som på bilden var taggad med användarnamnet @gulleknilsen. 

Men där slutar också de digitala spåren på hennes mystiske kärlek, som håller minst sagt låg profil i sociala medier. 

Länge leve kärleken!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!