Lovisa Worge - Nyheter, artiklar, reportage och video

3 Okt, 11:39
Lovisa Worge har snart 200 000 följare på Instagram, där hon uppdaterar om sitt liv med mode och resor. Men en bild på en efterrätt har nu väckt starka känslor...
16 Aug, 14:58
​Influencern Lovisa Worge bryter nu tystnaden efter den kritik som riktas mot henne och de bilder hon lagt ut på sig själv på Instagram.
16 Aug, 09:13
Bianca Ingrosso och väninnan Lovisa Worge har under de senaste veckorna mottagit en stor portion kritik från svenska folket.
10 Aug, 17:30
Att sociala medier påverkar kroppsideal är välkänt. Men vilka bär ansvaret när bilder som framhäver smalhet glorifieras på internet?
7 Aug, 15:58
En av Lovisa Worges bilder från stranden har skapat en stor debatt på sociala medier. "Ta lite jävla ansvar", skriver Camilla Gervide, samtidigt som copywritern Ulrika Good riktar en känga till Ani Jewels som hon kallar för "oseriösa".
31 Jul, 13:51
Ett nytt rykte har tagit fart – Bianca Ingrosso anklagas för att ha genomgått en extremt kontroversiell skönhetsoperation. Nu kommentarer skönhetskliniken ryktet.
4 Jul, 11:29
Det är på de senaste reklambilderna av ANI Jewels som Lovisa Worge poserar i bikinitopp, byxor och smycken.
7 Jun, 08:50
Lovisa Worge följs av cirka 100 000 människor på sin TikTok. Och de har minst sagt ett öga för detaljer.
2 Jun, 11:04
​Lovisa Worges följare har länge spekulerat kring vilka skönhetsingrepp hon har gjort. I det senaste avsnittet av Imperiet Bianca så berättar nu Lovisa om sina skönhetsoperationer.
22 Maj, 08:07
Lovisa Worge är just nu en av våra mest aktuella influencers, men trots sin coolhet så blev hon nyligen slängd under bussen av en manlig medieprofil.
7 Maj, 09:49
Nu visar Lovisa Worge sitt nya köp – en handväska från det franska modehuset Hermès – och ja, det är en Birkin. Läs mer här.
4 Maj, 10:47
Lovisa Worge la ut en ny video på TikTok, och genast satte spekulationerna igång. Läs mer och se bilderna här på Nyheter24.
18 Apr, 10:41
En video på Lovisa Worge på semester i London har skapat oro hos följarna. Vi varnar för att denna text kan vara triggande.
11 Apr, 08:54
Det är en specifik detalj i tjejernas bild som fått många följare att bli väldigt arga. "Det är tragiskt på fler sätt än ett", skriver en användare.
29 Mar, 14:01
Med näbbar och klor slogs ANI Jewels för att hålla en speciell lista hemlig. Det gick så långt att tidningen Resumé polisanmälde Bianca Ingrosso och Lovisa Worges smyckesmärke ANI Jewels för brott mot aktiebolagslagen. Nu har listan läckt ut – och den avslöjar en hel del intressant information...
27 Mar, 16:24
Bakom Bianca Ingrosso och Lovisa Worges smyckesföretag Ani Jewels är det oklart vilka ägare som står bakom duon. Bolaget vägrar ge ut aktieboken om ägarna, vilket är ett brott mot aktiebolagslagen.
23 Mar, 13:29
Lovisa Worge la under veckan upp en story som minst sagt fick följarna att sätta kaffet i halsen.
20 Mar, 12:45
Lovisa Worge är vanligtvis en flitig Instagrammare och uppdaterar sina följare om allt mellan hinnel och jord. Men nu har det varit tyst.
17 Mar, 10:25
Meghan Markle, Mila Kunis, Kylie Jenner, Jennifer Aniston – och Bianca Ingrosso. Alla är de ägare av det oerhört exklusiva smycket. På Instagram visar Bianca sitt lyxköp.
14 Mar, 14:46
​Lovisa Worge har valt att tatuera en väldigt speciell sak för att hylla sin pojkvän, norrmannen Gullek Nilsen. "Nu kan han aldrig dumpa mig", skriver Lovisa.
1 2 3 4 ... 6