Oliver Hunts festhelg efter uppbrottet från Antonija Mandir

Oliver Hunt och Antonija Mandir gick nyligen skilda vägar efter att ha varit tillsammans i ett par år. Men hur har livet rullat på för Oliver?


Det var för drygt två veckor sedan som Antonija Mandir och Oliver Hunt gjorde slut. 

Profilerna har av många kallats för det "perfekta paret" då de, av det man kunnat se, varit noga med att uppvakta och skämma bort varandra. Paret har fram till väldigt nyligen uppdaterat sina Instagramkonton med romantiska bilder och stories från sin vardag. 

Det var därför det kom som en chock när duon gick ut med beskedet att kärlekssagan nått sitt slut.

Anledningen till uppbrottet har det tisslats och tasslats om. Enligt Antonija valde hon att göra slut då hon vill fokusera på sig själv och bli trygg i sitt eget sällskap innan hon ger sig in i en ny relation. Men bara veckan efter uppbrottet sågs hon tillsammans med Alice Stenlöfs ex-pojkvän Philip Wong ute på Strandvägen 1 i Stockholm. 

Bilderna på Antonija och Philip Wong som kontot exonphbarb var först med att publicera, spreds som en löpeld i sociala medier.

Antonija Mandir och Philip Wong på Strandvägen 1. Bildkälla: Instagram/exonphbarb

Alice Stenlöf kommenterade det hela

Exet Alice Stenlöf gick snabbt ut för ett kommentera det hela då hennes följare gick bananas i hennes DM. 

– Jag vet inte. Jag får bara saker skickat till mig. Jag har bara pratat med Philip, utöver det, det har ingenting med mig att göra. Jag personligen är mån om att Philip ska må bra. Han är den jag har haft ett förhållande med i sju år, har ingenting att säga om den situationen. 

Alice Stenlöf berättade hur hon känner. Bildkälla: Youtube

Alice tillade sedan att hon känner igen sig i situationen som Antonija nu sitter i. 

– Jag var själv en tjej som gjorde slut med min pojkvän för att fokusera mer på mig själv och hitta mig själv. Men sedan blev kär, och det framstod då som att man hade hittat på alltihopa. Helt ärligt jag vet inte. Ni får helt enkelt sluta. Vad de väljer att göra med sitt liv och sina relationer är deras ensak. 

Så lever Oliver Hunt efter uppbrottet

Oliver Hunt har den senaste veckan legat ganska lågt på sociala medier. Han har uppdaterat när han hängt med sina nära och kära samt passat på att tacka sina följare för stödet efter uppbrottet. 

Men Lollapalooza-helgen kom sannerligen som en skänk från ovan för Hunt. Under helgens gång har det vankats både fest, sol, vänner och festival för den hjärtekrossade Oliver. 

Och han ser minst sagt ut att ha haft det bra. Bland annat har han hängt flitigt med Youtubern Felicia Aveklew och hennes pojkvän Emil Fransson

"En FÖRBANNAT bra helg med riktigt härligt folk! Fy vad jag älskar alla människor jag har runt mig! Ni vet vilka ni är, ni är guld!", skrev han. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

2 timmar sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.