Måndag 15 Aug
Stockholm

Nu svarar Bianca Ingrosso – efter följarnas hårda kritik mot bilden: "Vidriga"

Nu ryter Bianca Ingrosso ifrån.
Nu ryter Bianca Ingrosso ifrån. Foto: Instagram/biancaingrosso

I Bianca Ingrossos kommentarsfält har det pågått en hätsk debatt om en viss detalj i en av hennes Instagram-bilder. Nu ryter Bianca ifrån mot den hårda kritiken.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Influencerdrottningen Bianca Ingrossos, 27, karriär fortsätter att gå som tåget. Sminkföretaget Caia Cosmetics växer konstant, snart får hon sin egen talkshow och smyckesföretaget ANI Jewels har nyligen lanserats. 

Och nu har en plåtning för just ANI Jewels, som Bianca driver med bästisen Lovisa Worge, 25, väckt het diskussion. Den gångna helgen la Bianca Ingrosso ut en bild på Instagram där hon, iklädd en svart klänning, poserar tillsammans med en häst. Men i kommentarsfältet var det något annat som pockade på följarnas uppmärksamhet, och vips var en vild debatt igång. 

Följarna rasar efter detaljen i Bianca Ingrossos bild

Flera av influencerdrottningens följare menar att bilden inte ser ut som den borde, och påstår att den är retuscherad, något som Nyheter24 tidigare har rapporterat om. 

"Retouch big time...väldigt dålig sådan. Du är en fantastisk förebild..be yourself!", skrev en person. 

"Det är skrämmande att så många av er går på denna retuschering av bilder", skrev en annan. 

Här kan du läsa mer om följarnas kritik mot Bianca Ingrossos bild

I en kommentar under bilden valde Bianca därefter att själv kommentera hatstormen. 

"Haha det är mobilbild och jag har inte redigerat den", svarade Bianca tidigare under måndagen. 

Nu ger Bianca Ingrosso svar på tal – efter följarnas kritik: "Era vidriga kommentarer"

Och senare under måndagskvällen verkade det som att Bianca tillslut fick nog och valde då att sätta ner foten ordentligt. I ett inlägg på sin Instagram-story röt influencerdrottningen ifrån mot de hårda orden. 

Foto: Instagram/biancaingrosso

“Ser alla era vidriga kommentarer. Nej denna bild är EJ RETUSCHERAD i min midja. Jag har alltid haft en väldigt liten och smal midja och jag har inte mått bra på flera månader nu vilket tyvärr resulterar sig i att jag gått ned en del i vikt. Jag har även blödande magsår sedan något år tillbaka vilket även det gör att man går ned i vikt”, skriver Bianca och fortsätter: 

“Så nej detta är möjligtvis ett dåligt välmående ni ser i min viktnedgång och ingen retuschering. Så alla kärringar kan lägga av nu.”

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.