Nu svarar Bianca Ingrosso – efter följarnas hårda kritik mot bilden: "Vidriga"

I Bianca Ingrossos kommentarsfält har det pågått en hätsk debatt om en viss detalj i en av hennes Instagram-bilder. Nu ryter Bianca ifrån mot den hårda kritiken.


Influencerdrottningen Bianca Ingrossos, 27, karriär fortsätter att gå som tåget. Sminkföretaget Caia Cosmetics växer konstant, snart får hon sin egen talkshow och smyckesföretaget ANI Jewels har nyligen lanserats. 

Och nu har en plåtning för just ANI Jewels, som Bianca driver med bästisen Lovisa Worge, 25, väckt het diskussion. Den gångna helgen la Bianca Ingrosso ut en bild på Instagram där hon, iklädd en svart klänning, poserar tillsammans med en häst. Men i kommentarsfältet var det något annat som pockade på följarnas uppmärksamhet, och vips var en vild debatt igång. 

Följarna rasar efter detaljen i Bianca Ingrossos bild

Flera av influencerdrottningens följare menar att bilden inte ser ut som den borde, och påstår att den är retuscherad, något som Nyheter24 tidigare har rapporterat om. 

"Retouch big time...väldigt dålig sådan. Du är en fantastisk förebild..be yourself!", skrev en person. 

"Det är skrämmande att så många av er går på denna retuschering av bilder", skrev en annan. 

Här kan du läsa mer om följarnas kritik mot Bianca Ingrossos bild

I en kommentar under bilden valde Bianca därefter att själv kommentera hatstormen. 

"Haha det är mobilbild och jag har inte redigerat den", svarade Bianca tidigare under måndagen. 

Nu ger Bianca Ingrosso svar på tal – efter följarnas kritik: "Era vidriga kommentarer"

Och senare under måndagskvällen verkade det som att Bianca tillslut fick nog och valde då att sätta ner foten ordentligt. I ett inlägg på sin Instagram-story röt influencerdrottningen ifrån mot de hårda orden. 

Foto: Instagram/biancaingrosso

“Ser alla era vidriga kommentarer. Nej denna bild är EJ RETUSCHERAD i min midja. Jag har alltid haft en väldigt liten och smal midja och jag har inte mått bra på flera månader nu vilket tyvärr resulterar sig i att jag gått ned en del i vikt. Jag har även blödande magsår sedan något år tillbaka vilket även det gör att man går ned i vikt”, skriver Bianca och fortsätter: 

“Så nej detta är möjligtvis ett dåligt välmående ni ser i min viktnedgång och ingen retuschering. Så alla kärringar kan lägga av nu.”

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.