Alice Stenlöfs tabbe – under Lollapalooza-efterfesten med världsstjärnan

Alice Stenlöf var en av de influensers som minglade omkring på det roliga Gärdet under Lollapalooza-helgen. Och festen – den fortsatte långt in på småtimmarna.


Förra helgen vallfärdade svenskarna till festivalen Lollapalooza som gick av stapeln på Gärdet i Stockholm. Artister som Imagine DragonsPost MaloneMåneskin och Veronica Maggio uppträdde och som tur var frälstes festivalhelgen av en stor sol på väderkartan. 

Arrangörerna meddelade efter helgens slut att uppemot 70 000 besökare hade befunnit sig på området under helgen vilket man minst sagt kan kalla lyckat. 

Och mitt i smeten på det soliga festivalområdet hängde Stockholms influenserelit vilket man helgen igenom kunde följa på Instagram. En som var där och festade loss för första gången sedan hon tog vit månad var Alice Stenlöf

Alice festade loss på Lollapalooza. Bildkälla: Youtube

På sin vlogg visar hon upp hur hon, omedvetet råkade dyka upp i samma outfit som Bianca Ingrosso. Men det tyckte tjejerna endast var roligt. Hon passade även på att dricka lite drinkar med Delér-systrarna samt dansa loss med Emilio Araya.

Post Malone efterfestade på Astoria

Alice var noga med att uppdatera sina följare om sin helg, med allt vad det innebar. Kvällen inleddes med fördrinkar för att sedan rulla vidare ut på konserter och röj ute i publikhavet. 

Post Malone på Astoria. Bildkälla: Youtube

Den andra kvällen var hon och hennes vänner även bjuda på middag och efterfest på den lyxiga restaurangen Astoria i centrala Stockholm. Där befann sig även ingen mindre än Post Malone som var en av festivalens huvudattraktioner. 

Post Malone. Bildkälla: Claudio Bresciani / TT

På Alice video syns stjärnan flambera en rätt tillsammans med en av restaurangens servitörer/kockar. 

Dessvärre drabbades Alice under kvällen av magknip då det skickades in ett högt antal rätter – varav alla smakade himmel. 

– Jag kan inte hantera när det ligger god mat framför mig. Jag fortsätter att äta. Så jag gick ju omkring med ont i magen. 

En helg som minst sagt inte gick av för hackor. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.

Hedersguldpalm till japanska animatörer

igår 17:34
För första gången ges hedersguldpalmen i Cannes till en grupp och det är den japanska animationsstudion Ghibli som får ta emot priset.