Företagaren och poddprofilen Katrin Zytomierska håvar in mångmiljonbelopp
Företagaren och poddprofilen Katrin Zytomierska håvar in mångmiljonbelopp - Foto: Stella Pictures/Instagram/katrinzytomierska

Katrin Zytomierskas förmögenhet – drar in mångmiljonbelopp varje år

Det är bikinimärken, podcasts och hälsokostimperium. Inte undra på att Katrin Zytomierska håvar in mångmiljonbelopp. Nyheter24 har tagit reda på vad hon tjänar!


Katrin Zytomierska, 44, har en lång karriär i rampljuset bakom sig. Hon fick sin stora debut i mitten på 00-talet då hon programledde Idols eftersnacksprogram och var en återkommande gäst i "Vakna med The Voice".

Under flera år levde Katrin ihop med kändisfotografen och profilen Bingo Rimér, som hon har sönerna Ringo och Rambo med. Hon har även sonen Falke ihop med expojkvännen Alexander Klingstedt. 

Katrin Zytomierska har gjort sig känd som en kvinna med starka åsikter och ett fullspäckat schema. Tillsammans med Bingo driver hon succépodcasten "Relationspodden", där duon guidar sina följare genom deras knepiga relationsproblem. 

Sedan 2012 arbetar hon dessutom flitigt med Clean Eating, ett företag som säljer hälsosamma livsmedel och snacks. Katrin Zytomierska är dessutom vd för bikinibolaget Dsaint. 

Nyligen hamnade Katrin Zytomierska i klinch med Oliver Ingrosso när hon försökte få bord på hans restaurang Olli. Läs mer om det på Nyheter24!

Så mycket pengar tjänar Katrin Zytomierska

Ja, det är onekligen full rulle i "Kattens" liv – så det kanske inte kommer som någon jättestor överraskning att hon drar in en förmögenhet?

Under inkomståret 2020 hade Katrin Zytomierska en fastställd förvärvsinkomst på 417 172 kronor, det vill säga runt 34 700 kronor i månaden. Hon hade dessutom ett överskott av kapital på 760 227 kronor, enligt uppgifter som Nyheter24 tagit del av. 

Men det slutar såklart inte där! Katrin är verksam i fem bolag, som totalt omsatte drygt 34 000 000 under 2021. Av de miljonerna stod Clean Eating för den största omsättningen på över 29 miljoner kronor, enligt Alla Bolag.

Zytomierskas bolag har totala tillgångar på över 10,8 miljoner kronor. Imponerande!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

2 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!