Måndag 15 Aug
Stockholm

Katrin Zytomierskas förmögenhet – drar in mångmiljonbelopp varje år

Företagaren och poddprofilen Katrin Zytomierska håvar in mångmiljonbelopp
Företagaren och poddprofilen Katrin Zytomierska håvar in mångmiljonbelopp. Foto: Stella Pictures/Instagram/katrinzytomierska

Det är bikinimärken, podcasts och hälsokostimperium. Inte undra på att Katrin Zytomierska håvar in mångmiljonbelopp. Nyheter24 har tagit reda på vad hon tjänar!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Katrin Zytomierska, 44, har en lång karriär i rampljuset bakom sig. Hon fick sin stora debut i mitten på 00-talet då hon programledde Idols eftersnacksprogram och var en återkommande gäst i "Vakna med The Voice".

Under flera år levde Katrin ihop med kändisfotografen och profilen Bingo Rimér, som hon har sönerna Ringo och Rambo med. Hon har även sonen Falke ihop med expojkvännen Alexander Klingstedt. 

Katrin Zytomierska har gjort sig känd som en kvinna med starka åsikter och ett fullspäckat schema. Tillsammans med Bingo driver hon succépodcasten "Relationspodden", där duon guidar sina följare genom deras knepiga relationsproblem. 

Sedan 2012 arbetar hon dessutom flitigt med Clean Eating, ett företag som säljer hälsosamma livsmedel och snacks. Katrin Zytomierska är dessutom vd för bikinibolaget Dsaint. 

Nyligen hamnade Katrin Zytomierska i klinch med Oliver Ingrosso när hon försökte få bord på hans restaurang Olli. Läs mer om det på Nyheter24!

Så mycket pengar tjänar Katrin Zytomierska

Ja, det är onekligen full rulle i "Kattens" liv – så det kanske inte kommer som någon jättestor överraskning att hon drar in en förmögenhet?

Under inkomståret 2020 hade Katrin Zytomierska en fastställd förvärvsinkomst på 417 172 kronor, det vill säga runt 34 700 kronor i månaden. Hon hade dessutom ett överskott av kapital på 760 227 kronor, enligt uppgifter som Nyheter24 tagit del av. 

Men det slutar såklart inte där! Katrin är verksam i fem bolag, som totalt omsatte drygt 34 000 000 under 2021. Av de miljonerna stod Clean Eating för den största omsättningen på över 29 miljoner kronor, enligt Alla Bolag.

Zytomierskas bolag har totala tillgångar på över 10,8 miljoner kronor. Imponerande!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.