Katrin ville boka bord.
Katrin ville boka bord.

Katrin Zytomierska försökte boka bord på Oliver Ingrossos restaurang – fick syrlig kommentar tillbaka

Efter Pique-gate trodde man kanske att Katrin skulle lägga sig på lite klippor med en god bok, Clean Eating-knäcke och ta det lite manana manana. Men lång tid tog det inte innan hon var i farten igen.


Det var för drygt två månader sedan som Katrin Zytomierska, 44, hamnade på löpsedlar över hela världen efter att, ute på en klubb, bett fotbollsspelaren Gerard Piqué, 35, spela in en hälsning åt hennes fotbollstokige son Ringo

Katrin tar inte ett nej. Bildkälla: Stella Pictures

Piqué, som under kvällen hängde med en mystisk blondin, hade kort och gott svarat nej. Vilket fått Katrin att se rött. Mer om det kan du läsa här.

Efter allt vevande är det inte så konstigt att man blir hungrig, vilket fick Katrin att bli lite sugen på att prova Oliver Ingrossos nyöppnade restaurang "Olli Ristorante". 

På sociala medier har hela Wahlgren/Ingrosso-familjen tagit i från tårna med sin marknadsföring av restaurangen och bokningarna – de har sannerligen haglat in. 

Katrin Zytomierskas ville boka bord på Olli Ristorante – via kommentarsfältet

Katrin valde snabbt och rappt att skriva ut sin önskan i Olivers kommentarsfält. 

"Kan jag få en fyra till den 4:e juli?", löd begäran. 

Men gensvaret blev inte helt som Katrin tänkt sig. 

Oliver svarade nämligen artigt men bestämt att det inte går att boka via kommentarsfält på Instagram. Detta var Bloggbevakning först med att uppmärksamma.

Oliver svarade med en syrlig kommentar. Bildkälla: Instagram

Så om du ska boka bord på Olivers nya ställe – gå via hemsidan. 

Relaterat
Senaste nytt

Unga läser mer och spelar mindre

Ny låt av Sinéad O’Connor spelas i BBC-serie

En ny låt från den avlidna sångerskan Sinéad O'Connor premiärspelades i BBC-programmet "The woman in the wall" i helgen, skriver NME.

Carolina Gynning svullnade upp efter skönhetsingreppet: "Bullar"

2 timmar sedan
Carolina Gynning har alltid varit öppen med sina ingrepp. Gynning har bland annat opererat sina bröst ett par gånger, samt gjort fillers och botox. Men nu har hon gjort en helt annan sak.

Sophia Loren opererad efter fallolycka

2 timmar sedan
Sophia Loren har opererats akut efter att ha fallit omkull och fått en fraktur på lårbenshalsen, skriver The Hollywood Reporter. Skådespelaren fyllde 89 år för bara fem dagar sedan och bor numera i Schweiz.

Ilska mot TV4 – efter scenerna med känd influencer: "Slutar att titta nu"

3 timmar sedan
Det var under fredagen det var en rad olika scener som visades i en av TV4:s mest populära långkörare. Snabbt slog reaktionerna ned som spön i backen.

Lotta Engberg avslöjar: Då slutar jag med Bingolotto

3 timmar sedan
Under flera års tid, i tre olika omgångar, har Lotta Engberg lett "Bingolotto". Nu ger programledaren besked om när hon kan tänkas lämna långköraren.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.