Måndag 15 Aug
Stockholm

Dominika Peczynski sätter följare på plats – efter snuskig sexfråga

Dominika Borg Peczynski
Dominika fick en snuskig kommentar på Instagram. Foto: Stella Pictures

Dominika Peczynski, 51, engagerar mer än någonsin på sociala medier. Nu är det inte hennes inlägg i sig som fått folk att reagera – utan en av kommentarerna och hennes syrliga svar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sveriges tidigare finansminister Anders Borg och entreprenören och tidigare popsångaren Dominika Peczynski gifte sig i november 2018. Efter drygt tre år som gifta slog det under förrförra veckan ner som en bomb att paret ansökt om skilsmässa. 

Paret hade blivit oense efter att Dominika känt att hon inte fått nog med uppmärksamhet under ett tillfälle då hon ville prata och Anders istället satt med sin iPad. 

Men knappt 24 timmar senare så ångrade sig paret och Dominika berättade då för Stoppa Pressarna att de kommer att fortsätta att leva ihop.

Dominika och Anders ångrade sig. Bildkälla: Stella Pictures

Efter allt rabalder har paret nu legat lågt, Anders har synts till en del i tv i samband med det kommande valet och Dominika fortsätter att engagera sina följare på sociala medier. 

Dominikas vassa svar till följaren

Men även Dominika kastar sig nu in i politiken. Hon befinner sig i skrivande stund i Almedalen och kommer att kandidera till Riksdagen för Liberalerna/Folkpartiet.

Dagen hon reste iväg till Visby klev hon upp i ottan för att ta sig iväg. Under resans gång tog hon en selfie för att uppdatera följarna om sin dag. Men en av kommentarerna under bilden, den fick henne att se rött. 

Dominika svarade rappt tillbaka. Bildkälla: dominikapeczynski/Instagram

En manlig följare skrev nämligen: 

"Yrvaken eller ny...." och anspelade då på att hon precis ska ha haft sex. 

Dominika svarade då: 

"Klockan är 06.30 då bilden är tagen och jag sitter på ett pendeltåg... man ser ut så när man pendlar på morgonen". 

Snap! 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.