Torsdag 11 Aug
Stockholm

Klippte Antonija Mandir kontakten med Oliver Hunt efter uppbrottet?

Oliver Hunt
Vad hände sen?. Foto: Stella Pictures/Instagram

Antonija Mandir och Oliver Hunt har blivit överösta med frågor efter uppbrottet för två veckor sedan. Just därför har båda två valt att med jämna mellanrum hålla frågestunder på sin Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var för drygt två veckor sedan som Antonija Mandir och Oliver Hunt gjorde slut. Profilerna har haft det tillsynes bra och varit "det lyckliga paret" på sociala medier vilket gjorde att det kom som en chock när de meddelade att kärlekssagan nått sitt slut. 

Anledningen till uppbrottet har det tisslats och tasslats om. Enligt Antonija valde hon att göra slut då hon vill fokusera på sig själv och bli trygg i sitt eget sällskap innan hon ger sig in i en ny relation. Men bara veckan efter uppbrottet sågs hon tillsammans med Alice Stenlöfs ex-pojkvän Philip Wong ute på Strandvägen 1 i Stockholm. 

Då Alice avföljt Antonija var det många som undrade hur stämningen är nu mellan tjejerna, men i en ny Youtubevideo berättade Alice att hon gått igenom samma sak när hon gjorde slut med Wong då hon ville fokusera på sig själv – men då träffade rapparen Jireel

Alice pratade ut i en video. Bildkälla: Youtube

– Jag var själv en tjej som gjorde slut med min pojkvän för att fokusera mer på mig själv och hitta mig själv. Men sedan blev kär, och det framstod då som att man hade hittat på alltihopa. Helt ärligt jag vet inte. Ni får helt enkelt sluta. Vad de väljer att göra med sitt liv och sina relationer är deras ensak, sa hon då.

Oliver Hunts liv efter uppbrottet

Oliver Hunt har sannerligen anammat singellivet med en helg ute i svängen på Lollapalooza. Han planerar nu att skaffa sig en egen Youtubekanal samt i podd eller videoformat berätta om vad som hände mellan honom och Antonija. 

"Jag vill svara på allt men blir för mycket att svara på i skrift om ni inte vill läsa böcker. Har mycket lättare att prata ut om sånt än att skriva"

Oliver planerar att skaffa en egen Youtubekanal. Bildkälla: oliverhunt/Instagram

Har Oliver Hunt och Antonija Mandir kontakt?

Men då är frågan – har profilerna någon kontakt idag eller blev det helt enkelt snipp snapp snut så var sagan slut?

Jodå, de har fortfarande kontakt angående det praktiska vilket är ganska naturligt efter att ha delat livet ihop sedan 2020. 

Antonija svarade på frågan och ja – profilerna har fortfarande kontakt. Bildkälla: antonijamandir/Instagram
Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Disney+ leder strömningskriget

Publicerades: 1 timme sedan

Spotify säljer biljetter direkt till fans

Publicerades: 3 timmar sedan

Jon Hamm till "The morning show"

Publicerades: igår 20:38

Alice Stenlöf stöttas efter videon om sin sommar

Publicerades: igår 15:44

Skådespelaren Vesa-Matti Loiri är död

Publicerades: igår 14:52

Grete Qviberg hittade sambon Kent Löwenberg död

Publicerades: igår 14:48

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.