Casper Janebrink
Casper Janebrink är sångare i Arvingarna. - Foto: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT Bild

Så mycket tjänar Casper Janebrink

Artisten och låtskrivaren Casper Janebrink har ett helt liv av artisteri bakom sig och tuffar fortfarande vidare på musiktåget. Men hur mycket drar man in som Arvingarna-stjärna?


Det var på alla hjärtans dag i år som Arvingarnas Casper Janebrink, 52, meddelade att han och hustrun Helena Janebrink skulle skiljas. Det före detta paret hade de varit gifta i 23 år, och fått två barn tillsammans. 

Tre månader senare gick Casper ut med att han hittat kärleken i 33-årige Therese Andersson och att paret väntar barn. 

Snabbt började det tisslas och tasslas om hur tätt in på graviditeten kommit och många började anta att Casper och Therese träffats en tid innan skilsmässan från Helena. 

Och så var det. 

Casper och Therese ska bli föräldrar. Bildkälla: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT Bild

– När man har pratat om det här med otrohet har det ju kommit ett och annat. "Jag visste inte att du var sådan, fy…". Men det händer faktiskt varje dag runtom i världen. Det är såklart inte schysst att vara det. Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också, säger Casper till Aftonbladet i en intervju.

Otrohetssnurran fick flera av Caspers följare att se rött vilket du kan läsa mer om här.

Har Casper Janebrink någon förmögenhet?

Caspers kärleksliv är det sannerligen fart i, men hur är det då med pengaflödet? 

Casper Janebrink. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT

Under år 2020 hade Casper en fastställd förvärvsinkomst på 532 490 kronor. Han hade även ett överskott av kapital på 3144. 

Han är även aktiv i bolaget Arvingarna Musik Aktiebolag som har tillgångar på 2,5 miljoner. Utöver det står han även på bolaget Janebrinken Artist & Nöjeskonsult AB som har tillgångar på 1,2 miljoner kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!