Margaux Dietz i tårar efter Jacob Liebermanns kärleksfulla överraskning
Margaux och Jacob har kommit långt i sin relation. - Foto: Youtube/Moderna familjen och Instagram/margauxdietz

Margaux Dietz i tårar efter Jacob Liebermanns kärleksfulla överraskning

Margaux Dietz och Jacob Liebermanns relation fortsätter att utvecklas spikrakt uppåt. Och det är när Jacob överraskar med en kärleksfull gest som det brister för Margaux.


Influencern, Youtubern och mångsysslaren Margaux Dietz, 31, har sonen Arnold tillsammans med sitt ex Jacob Liebermann, 37. Bara månader efter den storslagna bröllopsfesten, där Ebba Busch ledde ceremonin trots avsaknad av titeln vigselförrättare, gick de isär i slutet av 2019. 

Margaux Dietz och Jacob Liebermann har återförenats efter bråket

Foto: Stella Pictures

Och efter deras uppbrott har relationen stormat rejält. Den mest infekterade konflikten rörde att Jacob då inte samtyckte till att Margaux exponerade deras gemensamma son Arnold på sina kanaler. 

Här kan du läsa om varför Margaux och Jacobs son Arnold nu syns på sociala medier igen

Men Margaux och Jacobs relation har sedan dess gjort en helomvändning. De umgås flitigt, och har till och med det gemensamma projektet “Moderna familjen” tillsammans, Youtube-kanalen där exen filmar sina gemensamma upptåg tillsammans med sonen Arnold. 

Margaux Dietz felsägning i samtalet med Jacob Liebermann: "Älskling..."

Och i den senaste videon på kanalen får man ännu en gång följa med trion på nya äventyr. Jacob och Margaux hämtar sonen Arnold på förskolan, om omfamnar varandra varmt när de ses. 

Foto: Youtube/Moderna familjen

Den “Moderna familjen” beger sig sedan för att handla lite snacks, och även sonen Arnold vill ha något sött. Det är då en viss, aning romantisk, felsägning slinker ur Margaux. 

– Han (Arnold, reds. anm) ska få en bulle älskling, säger Margaux till Jacob. 

Foto: Youtube/Moderna familjen

 Margaux inser därefter den lilla tabben och rättar sig. 

– “Älskling” säger jag till honom, förtydligar Margaux och pekar på sonen Arnold. 

– Jag sa “älskling” till Arnold, tillägger hon med ett skratt. 

Foto: Youtube/Moderna familjen

– Vem försöker hon lura egentligen?, skojar Jacob. 

Jacob Liebermanns kärleksfulla gest till Margaux Dietz

Och att exens relation går från klarhet till klarhet blir ännu mer tydligt i slutet av videon, när Jacob har en minst sagt kärleksfull och känslosam överraskning till sitt ex Margaux. 

Foto: Youtube/Moderna familjen

– Jag har ju ägnat de senaste två och ett halvt åren att jobba med min egna personliga utveckling, förklarar Jacob för kameran och fortsätter: 

– Det är en färskvara. Man får vara hängiven till det, som vilket jobb som som helst. Man får träna och träna och träna. Då gjorde jag en tacksamhet övning, där man skulle skriva ett tacksamhetsbrev till en person och säga saker som jag är tacksam över. 

Han lämnar över tacksamhetsbrevet till Margaux som verkar bli riktigt överraskad av gesten. 

Foto: Youtube/Moderna familjen

“A letter of gratefulness to världens bästa Murga”, läser Margaux på framsidan av kuvertet. 

– Jag skrev några rader om saker med henne som jag är tacksam för. Jag vet att hon blev glad, jag blev glad, förklarar Jacob för tittarna. 

Margaux Dietz efter Jacob Liebermanns överraskning: "Börjar gråta"

Foto: Youtube/Moderna familjen

Margaux öppnar därefter brevet och läser det i tystnad. Vad exakt som står där i får inte tittarna veta, men hon verkar onekligen bli tagen av orden. 

– Nämen, vad fint Jacob. Gud, jag börjar gråta. Tack, vad glad jag blir, säger Margaux och ger Jacob en kram. 

Foto: Youtube/Moderna familjen
Foto: Youtube/Moderna familjen

– För det första, bara att han skrev ett brev. Det är så fint. Jag är så glad över att vi faktiskt har en så här bra relation igen. Och att båda vi två har utvecklats så himla mycket på alla plan. Jag ska berätta vad som stod i kortet, men inte just idag. Nu ska jag ha det lite för mig själv och bara njuta av det, berättar Margaux för tittarna.

Foto: Youtube/Moderna familjen
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.