Ellinor Eke-Göransson
Ellinor befinner sig just nu på varmare breddgrader. - Foto: TV4

Bonde-Ellinors nya avslöjande från inspelningen: "Saknar..."

Bonde söker fru-profilen Ellinor Eke-Göransson är i skrivande stund iväg och arbetar med en tv-produktion. Men framför kameran – det är hon inte.


Sommaren rullar sannerligen på för Bonde söker fru-profilen Ellinor Eke-Göransson, 29. 

Ellinor berättade för sina följare under början av sommaren att det plötsligt dykt upp jobbmöljigheter för henne som hon direkt valde att kasta sig på. Det hela genererade i att hon lämnade landet – vilket hon just då inte ville berätta mer detaljer om. 

Men hennes nyfikna följare kunde inte släppa var Ellinor skulle flyga sin kos – och slutligen valde hon att berätta. 

Hon är nämligen iväg och spelar in Robinson. Men inte som deltagare utan hon är en i gänget som står bakom kamerorna. 

"Ni är många som spekulerat i vad jag är iväg och gör. Ni har frågat både i kommentarsfältet och DM:s. Så nu kan jag berätta att många av er haft rätt – jag är iväg och spelar in Robinson", berättade Ellinor i ett inlägg. 

Bonde-Ellinor uppdaterar följarna från inspelningen

Ellinor tycks minst sagt trivas som fisken i vattnet borta i det exotiska paradiset. Hon publicerade tidigare i veckan en video med små klipp från vardagen tillsammans med sitt crew. 

För de som inte vet så har programmets programledare Anders Öfvergård bytts ut mot Petra "Pam" Malm. Om det skett några fler ändringar inför årets program är ännu oklart. 

I Ellinors senaste inlägg valde hon att ta upp vad det är som hon saknar mest från Sverige. Och det var varken Marabou choklad eller Falu rågrut. 

"Finns bara ett svar och det är och kommer nog alltid vara falukorv. Punkt. 

Men vad jag däremot saknar ännu mer är en stor kopp gammal hederlig skånerost med en skvätt svensk mjölk. Ojojoj vad fint det hade varit!"

Falukorv och kaffe. Fullt rimligt tycker vi!
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!