Tisdag 27 Sep
Stockholm

Alice Stenlöf stöttas efter videon om sin sommar

Alice Stenlöf
Alice njuter av livet men tampas då och då med sina spöken. Foto: Youtube

Det är i sin senaste Youtubevideo som Alice Stenlöf berättar om sin sommar samt öppnar upp om sitt svajande mående.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Alice Stenlöf håller sannerligen inte tillbaka kring hur bra hon just nu mår och i nästan varje vlogg den senaste månaden har Alice passat på att nämna hur lycklig hon är och att livet just nu känns på topp. 

Men de som följer Alice vet att det inte alltid varit så. 


Alice har tampats med ett svajigt mående och valde för cirka ett år sedan att börja gå i terapi vilket hjälp henne oerhört mycket. I en av sina vloggar berättade hon att hon under sin semester träffade på en gammal bekant som då sagt till henne: 

– Jag känner knappt igen dig för att du... du är inte lika ledsen som sist.

Hon berättade att det hela känts omtumlande men samtidigt bra då hon för drygt ett år sedan inte mådde bra. Bland annat efter uppbrottet från ex-pojkvännen Jireel

Alice Stenlöf stöttas av följarna

I Alices senaste vlogg åker hon iväg för att hälsa på Bianca Ingrosso och gänget i Palma. Bianca valde nämligen att hyra ett hus där hon skämde bort sina vänner och familj ordentligt. 

Med på resan var bland andra Lovisa Worge och Melina Criborn, Nause, Benjamin Ingrosso och hans flickvän Freja Sofie Winther. Gänget växlade mellan att befinna sig till sjöss på en lyxig yacht med sol, bad och rosévin, och att hänga i Palma med shopping och restauranger. 

Men det var inte bara hopp och skoj som Alice visade upp i sin senaste vlogg. Hon valde även att ta upp ett allvarligare ämne. 

– Jag måste bara slå ett slag för hur bra jag mår just nu. Jag är ju väldigt öppen med er när... ja men när det inte är så jäkla bra, berättar Alice. 

"Tack för er". Bildkälla: Youtube

– Ni finns alltid där för mig och skriver massa fina saker till mig de dagarna och jag uppskattar det så mycket. Jag har fått ta mig tiden att ladda upp med energi, ta hand om kropp och knopp samt lyssnat på mig själv. Och belöningen är att jag nu är så mycket mer närvarande, säger hon. Jag har äntligen hittat en balans, tillägger hon. 

I vloggens kommentarsfält blir hon nu överöst med kärleksfulla kommentarer från följare. 

" Tänk va alla de där jobbiga månaderna av inre jobb gör skillnad!". Bildkälla: Youtube

Fint!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.